Windows 7 ile nasıl tanıştım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba, bu gece anılarımın depreşmesiyle sizlere Windows 7 ile nasıl tanıştığımı anlatmak istiyorum

Bundan 14 sene önce ben 2 yaşımdayken babam shoping TV üzerinden numaralarını arayıp Lenovo bir bilgisayar sipariş ediyor 700 TL'ye.

Bilgisayar ilk geldiğinde ben babamın yanına gidip o zamanlar en sevdiğim şarkı olan gangamstarı açmasını istemiştim ve bunları gerçekten çok net hatırlıyorum hafızam çok kuvvetlidir ve bilgisayarın açma düğmesine bastı babam...

(Windows 7 başlangıç sesi)
Wowanwa wannn...

O ses tarifi mümkün olmayan ses.
O kadar güzeldi ki ilk duyduğum anı o kadar iyi hatırlıyorum ki.

Ve basitce kullanıma hazır bir bilgisayarım olmuştu.
Bilgisayarım diyorum çünkü babam bilgisayarı kullanmayı bilmediği için bana verdi ve resmen hemencecik kullanmayı öğrenmiştim.
Gece gündüz

Bilgisayar+nesquiq = ben.

Bilgisayarımın başına nesquiqsiz gittiğim bir günü hatırlamıyorum

Daha 3 yaşıma girdiğimde klavyeden gangamstar yazıp YouTube'dan açmayı öğrenmiştim

O bilgisayarda küçükken oynadığım oyunlar:

• Max Payne 2
  • GTA 3
  • GTA Vice City hileli
  • GTA Kurtlar Vadisi (The best)
  • Chess titans (Windows 7)
  • Purble place (Windows 7)
Gerçekten o bilgisayar bana çok tecrübe kazandırdı

İşte ilk bilgisayarımın marka ve modeli:

Lenovo G565.

Modelini normalde bilmiyordum ama küçükken ekran panelinin siyah kısmında G500 gibi bir şey yazıyordu ve o şekilde buldum

Ve Windows 7'yi asla unutmayacağım şekilde kalbime kazıdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de teyzemin bilgisayarında oyunlar oynardım. O zamanlar bilgisayarımız yoktu tabii. Ailem karşıydı, zar zor aldırdım bilgisayarı
Her neyse şunu söylemek gerekirse, o Windows 7'nin çevrimdışı oyunlarının verdiği zevki şu an hiçbir şeyde alamıyorum. Çocukluk olsa gerek. Bir de o yıllar ayrı güzeldi belki de. O da çocukluktan olsa gerek, farkında değilsin hiçbir şeyin.

Çocukluktur en güzel zevk
Geçmişi, geleceği görmeden yaşamak
Çocuk olmak yeniden
Başka bir alemden çalmak eski şeyleri
Hasreti ve pembe gözleri!

Ben birtek Windows 7 deki oyunları şu an oynayınca aynı zevki alıyorum ama diğer oyunlardan alamıyorum birtek Windows 7 deki oyunlar

Sadece küçükken gece karanlıkta laptop oynamanın verdiği hazzı hiçbir şeyde alamadım hocam

Ben o kadar kalamazdım evden çağırırlardı ama akşamları da güzeldi

PSY Gangnam style'dan bahsediyorsanız dediğiniz şarkı 2012 çıkışlı. Yani mesajınızın zaman akışına uymuyor.

Ayrıca G565 modeli 2011 çıkışlı bir model ve çıkış fiyatı 500/700 Euro olarak belirtilmiş. Yine zaman akışına ve fiyat akışına uymuyor.

Fiyat akışına uymayan bir diğer nokta ise 2010 senesinde çok net hatırlıyorum Casper, Exper gibi markaların dandik giriş seviyesi ürünleri 850TL bandından başlıyordu. 2011 yılında çıkmış olan G62 muadili cihazlar ise 1100TL ve üstü fiyatlardaydı. MacBooklar ise 1k Dolar ve üstünden listeleniyordu.

Son düzenleme:
Ozaman zaman farkı vardır hocam tamı tamına bilemeyizya 10 seneden fazla oldu

Trolliycek bişey yok hocam yanlış bilgi değil hayatımdan bir kesit paylaştım tamı tamına zamanını bilemem tabi ama 2 veya 3 yaşımdaydım

Babam 700 TL ye aldığını söyledi bana yoksa ben nerden bileyim

Babam televizyon programından 700 TL ye satın almış ilk başta 1000 lira açılış vermişler sonra 800 liraya düşürmüşler sonra da 700 e canlı yayınını bulabilirsem internetten size göndereceğim

Eski eskide kaldı önümüze bakmak yerine eskiyi açıp durursanız eskiden bir adım ileri gidemezsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…