Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
7/24 takılanlara lafım yok ama hiçbir işe yaramayıp kendini vazgeçilmez sanan, sürekli moderasyon ekibine laf atan tayfalardan çok rahatsızım. Keşke ellerinde tablet ile büyümeselerdi.
Bazı kişiler faydalı işler yapıyor. Onlardan kesinlikle rahatsız olmuyorum.
Bazı kişiler faydalı işler yapıyor. Onlardan kesinlikle rahatsız olmuyorum.
creazy
Başarılı
Kimseye gönderme yapmadım. Kimin 7/24 aktif olduğunu bile bilmiyorum. Öylesine açayım dedim.
Merhaba, forumlarda aralıksız 7/24 takılanlar hakkında düşünceniz nedir merak ettim. Sizce bu normal mi, yoksa bağımlılık mı? Kişiye zararı olur mu?
Teşekkürler, saygılar.
Bol bol boş zamanı olanlar ve teknik bilgisi olup diğer insanlara yardım etmek isteyenler için bence sorun edilmeyecek bir şey.
Bu kişilere önerimdir. Özellikle bazılarına.
- Makaleler
- 23
Kisinin zamanini nasil harcayacagi bizi ilgilendirmez. Forumda istedigi gibi zaman gecirebilir bireyler. Benim su son 1 ayim bostu. Fakat yarindan itibaren eskisi kadar aktif olmayacagim muhtemelen.
creazy
Başarılı
Kisinin zamanini nasıl harcayacagi bizi ilgilendirmez. Forumda istedigi gibi zaman gecirebilir bireyler.
Tabii ki haklısınız. Herkesin kendi hayatı; ne isterse onu yapar. Hiçbir şekilde karışamayız. Onların tercihi, bizi ilgilendiren ya da alakadar eden bir durum söz konusu bile olamaz. Sadece düşüncenizi öğrenmek istedim; insanlara karışmak ya da yargılamak için değil elbette.
Saygılar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-