creazy

Başarılı
Merhaba, forumlarda aralıksız 7/24 takılanlar hakkında düşünceniz nedir merak ettim. Sizce bu normal mi, yoksa bağımlılık mı? Kişiye zararı olur mu?

Teşekkürler, saygılar.

7/24 takılanlara lafım yok ama hiçbir işe yaramayıp kendini vazgeçilmez sanan, sürekli moderasyon ekibine laf atan tayfalardan çok rahatsızım. Keşke ellerinde tablet ile büyümeselerdi.

Bazı kişiler faydalı işler yapıyor. Onlardan kesinlikle rahatsız olmuyorum.

Merhaba, forumlarda aralıksız 7/24 takılanlar hakkında düşünceniz nedir merak ettim. Sizce bu normal mi, yoksa bağımlılık mı? Kişiye zararı olur mu?

Teşekkürler, saygılar.

Bol bol boş zamanı olanlar ve teknik bilgisi olup diğer insanlara yardım etmek isteyenler için bence sorun edilmeyecek bir şey.

Bu kişilere önerimdir. Özellikle bazılarına.
1770570687794.webp

@creazy, Küçük bir çocuksa yapabilir ama 18 ve 18 yaşından üstündeki bireyler için gün boyu forumda durması pek mümkün değil.

Kisinin zamanini nasıl harcayacagi bizi ilgilendirmez. Forumda istedigi gibi zaman gecirebilir bireyler.

Tabii ki haklısınız. Herkesin kendi hayatı; ne isterse onu yapar. Hiçbir şekilde karışamayız. Onların tercihi, bizi ilgilendiren ya da alakadar eden bir durum söz konusu bile olamaz. Sadece düşüncenizi öğrenmek istedim; insanlara karışmak ya da yargılamak için değil elbette.
Saygılar.