Vegan kadınları anlarım ama vegan erkekler siz kafayı mı yediniz diye sorarım içimden ne de olsa mantık bizde ağır basar. Kafası çalışan herkesin zaten bunun boş bir şey olduğunu bilir. Hastalığın yoksa mutlaka herhangi bir türden et ve et ürünleri yersin mecbursun.
Detaylar
Kim cevapladı?TheseusunGemisi
Başarılı
Vejetaryenlik seçimi yapanlara saygım sonsuz, lakin veganların militanvari tavırları çok rahatsız edici.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Et ve süt ürünleri tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem lezzet hem sağlık için. Genelde sundukları argümanlar saçma oluyor.
Ali Osman 06
Çalışkan
Vejeteryanlık hadi belki ama veganlık saçmalık tamamen. Vegan arkadaşlar kusura bakmayın ama durum bu
Koneko Toujou
Üstün
Vejetaryenlik için: Bitkiler acı hissetmiyorsa felçli insanları da doğrayıp yiyelim ne farkı var.
Veganlık için: Kral senin tek başına yiyeceğin eti sütü yumurtayı ben senin yerine yiyorum o zaman
D4C
Uzman
Vejetaryan 3 kişi tanıyorum, 1'si erkek diğer 2'si kadın. Erkek olan tamamen sevgilisi sebebiyle et yemiyor, tam hanımcı. Diğer 2 kadından 1'si et yemenin canice olduğunu düşündüğü için yemiyor diğeri ise kurban bayramında canlı canlı inek kesilme anına şahit olmuş yiyemiyor o yüzden. Daha önce vegan tanıdığım olmadı, tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum.
Bu geldi aklıma. Yani vegan kadın anlarım eyvallah ama vegan olan erkek homo falandır herhalde yani.
Ne bileyim et yenmezmi ya, yok hayvanı katlediyon öyle böyle. Sen benim yemeğimin yemeğini yerken sorun olmuyor da ben hayvan yiyince mi sorun oluyor.
Senin yediğin otta canlı benim yediğin dana, kuzu, oğlak, tavşan, tavuk, horoz, hindi, koç, balık, ceylan, geyikte canlı yani. İkimizin arasında fark yok ikimizde canlı öldürüp yiyoruz.
Vejetaryen hadi bir nebze, çocukluğunda kurban kesilirken görmüştür midesi bulanmıştır travma cart curt olmuştur anlarım. Hiç yoktan et harici hayvansal gıda tüketir ama veganların hoşgörülebilecek hiçbir tarafı yok.
creazy
Başarılı
Vegan kadın olunca sorun olmuyor, ama vegan erkek olunca sorun oluyor, neden?Bu geldi aklıma. Yani vegan kadın anlarım eyvallah ama vegan olan erkek homo falandır herhalde yani.![]()
Vegan kadın olunca sorun olmuyor ama vegan erkek olunca sorun oluyor, neden?
Kadındır bizim gelişmiş versiyonumuzdur akıllarına eremeyiz.
Sonra ‘this is the gayborhood' olayına döner.
Ama erkek öyle mi her şekliyle düşünebiliriz.