Bu tarz insanların büyük bir çoğunluğu şov için bunu yapıyor. Tabii herkes için aynı şey geçerli değildir, sen benim et yememe karışmıyorsan ben de senin yememene karışmam. Böylece ikimiz de birbirimize saygı duyarız ve daha mutlu bir hayat yaşarız.

Ama yok abi bunların büyük çoğunluğu şov yapma ve et yiyenlere katil muamelesi yapma peşinde. Gözlerinin önünde hunharca et yemek istiyorum.

Bu tarz insanların büyük bir çoğunluğu şov için bunu yapıyor. Tabii herkes için aynı şey geçerli değildir, sen benim et yememe karışmıyorsan ben de senin yememene karışmam. Böylece ikimiz de birbirimize saygı duyarız ve daha mutlu bir hayat yaşarız.

Ama yok abi bunların büyük çoğunluğu şov yapma ve et yiyenlere katil muamelesi yapma peşinde. Gözlerinin önünde hunharca et yemek istiyorum.
Balıkları denize atan kadın aklıma geldi.

Bazıları iyi karışmıyorlar da, bazıları var et yedim diye faşist ilan eden, boş argümanlarla linçlemeye çalışanları, LGBT eylemleri yapıp gözümüze gözümüze sokup çalışan, Gay-lezbiyenliği meşrulaştıranlarla aynı kefeye koyarım. Hatta, önceden bu forumda Veganlık hakkında konu açıp bana ''Hayvanları katlediyorsun, canavarsın sen'' diye linçleyen bir eleman vardı, mantıklı argüman sunamayınca da küfür edip uçurulmuştu forumdan. 😀 Kısacası saçma sapan bir akım Veganlık.