Merhaba, bu gece anılarımın depreşmesiyle sizlere Windows 7 ile nasıl tanıştığımı anlatmak istiyorum
Bundan 14 sene önce ben 2 yaşımdayken babam shoping TV üzerinden numaralarını arayıp Lenovo bir bilgisayar sipariş ediyor 700 TL'ye.
Bilgisayar ilk geldiğinde ben babamın yanına gidip o zamanlar en sevdiğim şarkı olan gangamstarı açmasını istemiştim ve bunları gerçekten çok net hatırlıyorum hafızam çok kuvvetlidir ve bilgisayarın açma düğmesine bastı babam...
(Windows 7 başlangıç sesi)
Wowanwa wannn...
O ses tarifi mümkün olmayan ses.
O kadar güzeldi ki ilk duyduğum anı o kadar iyi hatırlıyorum ki.
Ve basitce kullanıma hazır bir bilgisayarım olmuştu.
Bilgisayarım diyorum çünkü babam bilgisayarı kullanmayı bilmediği için bana verdi ve resmen hemencecik kullanmayı öğrenmiştim.
Gece gündüz
Bilgisayar+nesquiq = ben.
Bilgisayarımın başına nesquiqsiz gittiğim bir günü hatırlamıyorum
Daha 3 yaşıma girdiğimde klavyeden gangamstar yazıp YouTube'dan açmayı öğrenmiştim
O bilgisayarda küçükken oynadığım oyunlar:
İşte ilk bilgisayarımın marka ve modeli:
Lenovo G565.
Modelini normalde bilmiyordum ama küçükken ekran panelinin siyah kısmında G500 gibi bir şey yazıyordu ve o şekilde buldum
Ve Windows 7'yi asla unutmayacağım şekilde kalbime kazıdım
Bundan 14 sene önce ben 2 yaşımdayken babam shoping TV üzerinden numaralarını arayıp Lenovo bir bilgisayar sipariş ediyor 700 TL'ye.
Bilgisayar ilk geldiğinde ben babamın yanına gidip o zamanlar en sevdiğim şarkı olan gangamstarı açmasını istemiştim ve bunları gerçekten çok net hatırlıyorum hafızam çok kuvvetlidir ve bilgisayarın açma düğmesine bastı babam...
(Windows 7 başlangıç sesi)
Wowanwa wannn...
O ses tarifi mümkün olmayan ses.
O kadar güzeldi ki ilk duyduğum anı o kadar iyi hatırlıyorum ki.
Ve basitce kullanıma hazır bir bilgisayarım olmuştu.
Bilgisayarım diyorum çünkü babam bilgisayarı kullanmayı bilmediği için bana verdi ve resmen hemencecik kullanmayı öğrenmiştim.
Gece gündüz
Bilgisayar+nesquiq = ben.
Bilgisayarımın başına nesquiqsiz gittiğim bir günü hatırlamıyorum
Daha 3 yaşıma girdiğimde klavyeden gangamstar yazıp YouTube'dan açmayı öğrenmiştim
O bilgisayarda küçükken oynadığım oyunlar:
- Max Payne 2
- GTA 3
- GTA Vice City hileli
- GTA Kurtlar Vadisi (The best)
- Chess titans (Windows 7)
- Purble place (Windows 7)
İşte ilk bilgisayarımın marka ve modeli:
Lenovo G565.
Modelini normalde bilmiyordum ama küçükken ekran panelinin siyah kısmında G500 gibi bir şey yazıyordu ve o şekilde buldum
Ve Windows 7'yi asla unutmayacağım şekilde kalbime kazıdım
Son düzenleyen: Moderatör: