5123

Deneyimli
Makaleler
2
Bir ara böyle bir söylenti vardı, gerçi ben de takip ediyordum. Instagram'dan insanların parasını alıp hesabını kapatmış. Buradan bir üye de Windows 7 Kernel yapacağını söylemişti. Ne oldu bu arkadaşları polis falan evinden mi aldı?

Bir ara böyle bir söylenti vardı, gerçi ben de takip ediyordum. Instagram'dan insanların parasını alıp hesabını kapatmış. Buradan bir üye de Windows 7 Kernel yapacağını söylemişti. Ne oldu bu arkadaşları polis falan evinden mi aldı?
Windows 7 Ultra falan vardı. Çok garip bir dönemdi. @Windows 7 @Physic bunların yaptığını hatırlıyorum tek.

Yakında Windows 10 Ultra ile Windows 10 Extended Kernel karşılaştırması görürsem şaşırmam.

Ama ikiside çalışıyordu, boş yere kıyaslama yapıldı.

Windows 7 Ultra falan vardı. Çok garip bir dönemdi. @Windows 7 @Physic bunların yaptığını hatırlıyorum tek.

Yakında Windows 10 Ultra ile Windows 10 extended kernel karşılaştırması görürsem şaşırmam.

Ama ikisi de çalışıyordu, boş yere kıyaslama yapıldı.

Windows 10 için extend bir sürüme gerek yok Microsoft eğer rahat durmaz ise Windows 10'dan uygulama desteğini tamamen kaldırmak için adımlar atabilir fakat şu an için bir hareketlilik yok Windows 11'in pazar payı artıyor artmasaydı hemen Windows 10 kullanılamaz hale getirilmeye çalışılırdı tıpkı Windows 7 gibi.