Laptopın şu an ethernet girişi ve HDMI çıkışı çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde 4 adet sürücüsü bulunamayan aygıt var. Ethernet için olanı internette araştırdım ama linkler hep boş çıktı. Genelde bu otomatik driver bulup kuran programlar önerilmiyor ama son çare sürücüleri elle bulamazsak bir program da önerebilirsiniz.
INF şeklinde değil de diğer türlü sadece klasör seçerek kurmayı deneyince sürücü yazılımı bulunamıyor. INF şeklinde kurarken de klasör seçme diye bir şey yok zaten.
Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelle kısmında Windows Update ile mi yoksa bilgisayardan bir dosya ile mi güncellemek istiyorsunuz diye soruyor. Bilgisayardan deyip sürücünün resmini attığınız o klasörü seçip ileri deyin.
Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelle kısmında Windows Update ile mi yoksa bilgisayardan bir dosya ile mi güncellemek istiyorsunuz diye soruyor. Bilgisayardan deyip sürücünün resmini attığınız o klasörü seçip ileri deyin.
Araştırdım ben ve bu dosyalar CAB dosyaları yani hocanın attığı şey Microsoft tabanından bir sürücü. Cab dosyaları dediğim gibi klasör seçip yükleniyor.