Makaleler
12
Yer
Antalya
Cihaz
Intel Core i5 460M
Laptopın şu an ethernet girişi ve HDMI çıkışı çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde 4 adet sürücüsü bulunamayan aygıt var. Ethernet için olanı internette araştırdım ama linkler hep boş çıktı. Genelde bu otomatik driver bulup kuran programlar önerilmiyor ama son çare sürücüleri elle bulamazsak bir program da önerebilirsiniz.

PCI VEN_197B&DEV_025&SUBSYS_19051043&REV_03

PCI VEN_197B&DEV_2384&SUBSYS_1A071043&REV_80

PCI VEN_197B&DEV_2382&SUBSYS_1A071043&REV_80

PCI VEN_197B&DEV_2383&SUBSYS_1A071043&REV_80

Son düzenleme:
Aygıt Yöneticisi'nden sürücü kurarken klasör seçmeye izin vermiyor mu? Böyle olunca sadece klasörü seçip kur. jmcr_jm. İnf olabilir yoksa
INF şeklinde değil de diğer türlü sadece klasör seçerek kurmayı deneyince sürücü yazılımı bulunamıyor. INF şeklinde kurarken de klasör seçme diye bir şey yok zaten.

Tüm klasörü seçip kurmak ne anlama geliyor? Inf şeklinde tek tek seçiliyor kur dosyaları.

Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelle kısmında Windows Update ile mi yoksa bilgisayardan bir dosya ile mi güncellemek istiyorsunuz diye soruyor. Bilgisayardan deyip sürücünün resmini attığınız o klasörü seçip ileri deyin.

Yok, bu da bilgisayarı mavi ekrana düşürdü. Değil demek ki. Tek tek deneyeceğim olmadı.

Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelle kısmında Windows Update ile mi yoksa bilgisayardan bir dosya ile mi güncellemek istiyorsunuz diye soruyor. Bilgisayardan deyip sürücünün resmini attığınız o klasörü seçip ileri deyin.
Hep bu şekilde olsa keşke hayat ne güzel olurdu. 😅

ASUS. Ama marka ile alakalı değil bence. Yine de bir deneyeyim zaten dediğim gibi tek tek deneyeceğim başka çare kalmadı.

Araştırdım ben ve bu dosyalar CAB dosyaları yani hocanın attığı şey Microsoft tabanından bir sürücü. Cab dosyaları dediğim gibi klasör seçip yükleniyor.