Windows 10, en az DirectX 11.3 sürümünü gerektirir. Basitleştirilmiş oyun paketlerini kurabilirsiniz. Windows 11'e ise zaten kuramazsınız; kursanız bile sürücü uyumsuzluğu ve birçok problemle karşılaşırsınız.
Hocam LTSC varken Custom ISO kullanmak, ne bileyim pek benlik gelmedi açıkçası. Kafa rahatlığı açısından 2015-2016 LTSC daha mantıklı olmaz mı bu sisteme? İşlemcisi daha düşük model eski laptopuma kurduğumda 2015 LTSC yağ gibi akıyordu.
Hocam LTSC varken Custom ISO kullanmak, ne bileyim pek benlik gelmedi açıkçası. Kafa rahatlığı açısından 2015-2016 LTSC daha mantıklı olmaz mı bu sisteme? İşlemcisi daha düşük model eski laptopuma kurduğumda 2015 LTSC yağ gibi akıyordu.
Not: Web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz. Arkadaşlar biliyorsunuz eski bilgisayarlar için çoğunlukla LTSB veya LTSC sürümleri öneriyoruz. İşte bu yüzden internetten LTSB ve LTSC sürümlerinin Türkçe ISO...
www.technopat.net
Buradan direkt indirip kurabileceğinizi düşünüyorum, ben de buradan 2015 LTSC ISO'sunu indirmiştim. Şu an da hala daha açsam çalışıyor .
Win10 olması beni çok memnun etti. Peki: Windows 11 LTSC 2024 yerine neden 2015-2016 öneriyorsunuz? 2024 daha güncel olmasına rağmen benim sistemim 2015-2016 olanları daha stabil mi çalıştırır? Bu konuda öneriniz nedir?