Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Ama bence Windows 7 de kalınmalı. Linux büyük ihtimalle daha hızlı çalışmayacak.
En kötü Windows 8 1 hocam W7 artık yaşlandı.
Ama bence Windows 7 de kalınmalı. Linux büyük ihtimalle daha hızlı çalışmayacak.
Acaba basitleştirilmiş win10 iso linki atabilir misiniz. Aklımda en düşük win10 var şuan.Windows 10, en az DirectX 11.3 sürümünü gerektirir. Basitleştirilmiş oyun paketlerini kurabilirsiniz. Windows 11'e ise zaten kuramazsınız; kursanız bile sürücü uyumsuzluğu ve birçok problemle karşılaşırsınız.
8.1 de aynı kaderi paylaşıyor maalesef. Benim kullandığım en hızlı işletim sistemiydi 8.1. Bildiğim kadarıyla steam falan da çalışmıyor.
Acaba basitleştirilmiş Windows 10 ISO linki atabilir misiniz? Aklımda en düşük Windows 10 var şu an.
AtlasOS gayet yeterli çalışır bence sistemde.![]()
An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts.
We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows.atlasos.net
Merhaba arkadaşlar.
Elimde böyle bir sistem mevcut ve ne kurmalıyım diye bilgi almak istiyorum. Windows 10 mu? Windows 11 mi?
DxDiag İşlemci:Eki Görüntüle 125146
DxDiag Görüntü İşlemcisi:Eki Görüntüle 125147
Sistem bilgisinden İşlemci:Eki Görüntüle 125148
Sistem bilgisinden Görüntü İşlemcisi:Eki Görüntüle 125149
Hocam LTSC varken Custom ISO kullanmak, ne bileyim pek benlik gelmedi açıkçası. Kafa rahatlığı açısından 2015-2016 LTSC daha mantıklı olmaz mı bu sisteme? İşlemcisi daha düşük model eski laptopuma kurduğumda 2015 LTSC yağ gibi akıyordu.
Acaba basitleştirilmiş Windows 10 ISO linki atabilir misiniz? Aklımda en düşük Windows 10 var şu an.