Windows 10, en az DirectX 11.3 sürümünü gerektirir. Basitleştirilmiş oyun paketlerini kurabilirsiniz. Windows 11'e ise zaten kuramazsınız; kursanız bile sürücü uyumsuzluğu ve birçok problemle karşılaşırsınız.
Acaba basitleştirilmiş win10 iso linki atabilir misiniz. Aklımda en düşük win10 var şuan.

Acaba basitleştirilmiş Windows 10 ISO linki atabilir misiniz? Aklımda en düşük Windows 10 var şu an.

AtlasOS gayet yeterli çalışır bence sistemde. Ayrıca üstteki mesajda denildiği gibi LTSC veya LTSB sürümlerini deneyebilirsiniz.

AtlasOS gayet yeterli çalışır bence sistemde.

Hocam LTSC varken Custom ISO kullanmak, ne bileyim pek benlik gelmedi açıkçası. Kafa rahatlığı açısından 2015-2016 LTSC daha mantıklı olmaz mı bu sisteme? İşlemcisi daha düşük model eski laptopuma kurduğumda 2015 LTSC yağ gibi akıyordu.

Hocam LTSC varken Custom ISO kullanmak, ne bileyim pek benlik gelmedi açıkçası. Kafa rahatlığı açısından 2015-2016 LTSC daha mantıklı olmaz mı bu sisteme? İşlemcisi daha düşük model eski laptopuma kurduğumda 2015 LTSC yağ gibi akıyordu.

Mesajı düzenledim hocam aklıma LTSC sürümleri gelmemişti.

Acaba basitleştirilmiş Windows 10 ISO linki atabilir misiniz? Aklımda en düşük Windows 10 var şu an.

Hocam direkt ISO arşivi paylaşılmış bir konu bırakıyorum:

Buradan direkt indirip kurabileceğinizi düşünüyorum, ben de buradan 2015 LTSC ISO'sunu indirmiştim. Şu an da hala daha açsam çalışıyor :D.

Win10 olması beni çok memnun etti. Peki: Windows 11 LTSC 2024 yerine neden 2015-2016 öneriyorsunuz? 2024 daha güncel olmasına rağmen benim sistemim 2015-2016 olanları daha stabil mi çalıştırır? Bu konuda öneriniz nedir?