Windows 7 sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

Kafam iyice karışıyor microsoftun orjinal win10 deneyip, olmaz ise bu basitleştirilmiş Windows 10 LTSB 2015 mi kurmalıyım diyorsunuz?
Kafanızı karıştıracak bir durum yok bence hocam, önce 2015'i deneyin, baktınız alışamadınız en güncel LTSC sürümüne dönersiniz diye düşünüyorum.

Ben eski kullanmadığım bilgisayarımda Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum boşta 900 MB RAM kullanıyordu.

Kafam iyice karışıyor Microsoft'un orijinal Windows 10 deneyip, olmaz ise bu basitleştirilmiş Windows 10 LTSB 2015 mi kurmalıyım diyorsunuz?

LTSC 2015 kurun gitsin hocam. Yinede isterseniz 2021 gibi sürümleri deneyin belki istediğiniz gibi çalışır ve daha güncel Windows kullanmış olursunuz.

2021 sürümü ile güzel bir şekilde uygulama desteği kazanabilir. Neden ilk 2015 kurmasını tavsiye ediyorsunuz? 2015 kasılmadığı zaman 2021 sürümünü denemeyecek. Ama aslında cihazı 2021 sürümünü kaldırabiliyorsa avantajlarından habersiz faydalanamayacak.

Hocam bir de SSD'mi kullanıyorsunuz HDD'mi?
HDD ve çokta problem değil. 20 fps lol açsa, minecraft zaten oynatıyor, indie takılırım. 12-13 yıllık laptopum da, telefon çözünürlüğünde rust oynamış insanım ben pekte problem yok. Açsa yeter

Başta win11'i usb belleğe yazdırmak için rufus 4.6 (şu an güncel) kurduğumda o bile açılmamıştı en son rufus 3.22 destekliyormuş. Win7'yi gerçekten özleyeceğim...

Tüm güvenlik şeyleri kapatılmış OS. Tahminimce 1 ay sonra okkalısından virüs yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…