AceTeq
Üstün
Ben eski bir makinede denedim. Tüm APPX paketlerini PowerShell ile kaldırdım. LTSC kadar faydasını göremedim.
Ben E8600 4.00 GHz OC yapılmış 4 GB DDR2 sistemde kullandım. Gayet güzeldi.
Ben eski bir makinede denedim. Tüm APPX paketlerini PowerShell ile kaldırdım. LTSC kadar faydasını göremedim.
Kafanızı karıştıracak bir durum yok bence hocam, önce 2015'i deneyin, baktınız alışamadınız en güncel LTSC sürümüne dönersiniz diye düşünüyorum.Kafam iyice karışıyormicrosoftun orjinal win10 deneyip, olmaz ise bu basitleştirilmiş Windows 10 LTSB 2015 mi kurmalıyım diyorsunuz?
Kafam iyice karışıyorMicrosoft'un orijinal Windows 10 deneyip, olmaz ise bu basitleştirilmiş Windows 10 LTSB 2015 mi kurmalıyım diyorsunuz?
Toplam ram miktarınız ne kadardı?Ben eski kullanmadığım bilgisayarımda Windows 10 2019 LTSC kullanıyorum boşta 900 MB RAM kullanıyordu.
HDD ve çokta problem değil. 20 fps lol açsa, minecraft zaten oynatıyor, indie takılırım. 12-13 yıllık laptopum da, telefon çözünürlüğünde rust oynamış insanım ben pekte problem yok. Açsa yeter
AtlasOS gayet yeterli çalışır bence sistemde. Ayrıca üstteki mesajda denildiği gibi LTSC veya LTSB sürümlerini deneyebilirsiniz.![]()
An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts.
We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows.atlasos.net