Planlanmıyor Windows 7 ve Windows 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Manisa
Forumda Windows tarafında konu açabileceğimiz 4 tane işletim sistemi var. Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7. bence Kategori bütünlüğü açısından Windows 7 ve 8.1 diğer Windows sürümleri arasına alınmalı desteği de kesildi ve diğer Windows sürümleri ile farkları yok artık kullanan da yok boş yere duruyor bu kategori.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -21 Eksi
Herhangi bir zararı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyeden ve dünyadan hala (toplamda) 2.5%'un üzerinde kullanıcısı var. Ve bunu kişi sayısıyla çarptığımızda inanılmaz bir topluluk (yaklaşık Linux kullanıcılarının tamamı kadar) oluşturuyorlar. Bu alt Linux kategorilerini (toplam Linux kullanıcılarının 10%'unun bile kullanmadığı dağıtımları) ve hatta Linux kategorisini kaldıralım demek gibi bir şey.

Kaynak: StatCounter Global Stats

Mantıklı bir öneri değil eksiliyorum. Windows 8.1 ve Windows 7 candır.

Kullanıcı sayısı halen fazla. Eksiledim.

Boş yere duruyor bu kategori.
Boş yere duran bir kategori görmek isterseniz, o kategori Windows 7 ya da Windows 8.1 kategorisi değil, NFT kategorisidir. Orada sadece 1 tane konu var ve kimsenin umurunda değil.

Kullanıcı sayısı halen fazla.
Evet, Türkiye'de Windows 7 kullanım oranı, Ağustos 2024 itibarıyla %2.26 olarak belirlendi, bu da onu ülkemizde en popüler üçüncü Windows sürümü yapmaktadır. Ben de %2.26'nın içinde bulunmaktayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…