duranforreal

Üstün
Windows 7'im yavaşlamaya başladı. Az önce bir proje ile ilgilenirken Visual Studio yanıt vermiyor dedi. Aynı zamanda Chrome ve Spotify'da da dedi (Spotify PWA bu arada o yüzden vermiş olabilir) işlemlerin hepsini sonlandırdım. dünden beri bir yavaşlama var SATA 1 HDD'm nasıl bir sanal makine vs. ile ilgilendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'im yavaşlamaya başladı. Az önce bir proje ile ilgilenirken Visual Studio yanıt vermiyor dedi. Aynı zamanda Chrome ve Spotify'da da dedi (Spotify PWA bu arada o yüzden vermiş olabilir) işlemlerin hepsini sonlandırdım. Dünden beri bir yavaşlama var SATA 1 HDD'm nasıl bir sanal makine vs. ile ilgilendim.

HDD'ye sanal makine vs kurduysan ondan yavaşlar yetersiz kalmıştır. SSD'ye geçmeni tavsiye ederim.

Windows 7'im yavaşlamaya başladı. Az önce bir proje ile ilgilenirken Visual Studio yanıt vermiyor dedi. Aynı zamanda Chrome ve Spotify'da da dedi (Spotify PWA bu arada o yüzden vermiş olabilir) işlemlerin hepsini sonlandırdım. dünden beri bir yavaşlama var SATA 1 HDD'm nasıl bir sanal makine vs. ile ilgilendim.
Hocam yüksek bir tavsiye olarak SSD almanı tavsiye ederim.
Yada gaming windows 10 kurabilirsin.

Hocam yüksek bir tavsiye olarak SSD almanı tavsiye ederim.
Yada gaming windows 10 kurabilirsin.
Hocam şu an durumum yok sata 1 hdd bana yetiyor hatta az Önce MalwareBytes taraması yaptım 4 detections var onları sildim belki düzelir gelişmelerden haberdar ederim...