Windows 8.1 Hakkında Yorumlarım

8.1 sürümünü kullanmayan 10 sürümüne (Dönemine göre) her zaman daha iyi diyecektir. Ben Açılış süresi ve kararlılığına hastaydım.
Kaç saniyede açılıyordu?

Veya sistemi siz güncel şekilde kullandınız haberiniz yok.
Yoo bizzat 2012 ve 2013 yıllarından beri betaları, RTM sürümleri ve güncellemeleriyle kullandım tam da kendi zamanlarında. Yavaş falan değildi. Hatta bir tane daha sistem söyleceğim onda oyun bile oynadım daily driver olarak kullandım. 2 GB RAM, ATI RADEON X1600, AMD Athlon 64 3500+, A8N-VM anakart buna kadar hatırlıyorum. Toplama makineydi, 2006 yılında toplanmıştı ama parçalar 2005'dendi. GTA 4 bile oynuyordum bu makinede ben. Sonra 4 GB RAM yapıp 2019'a kadar Windows 7 x64 ve XP dual boot ile kullandım.

Windows 8 ve 8.1'in betaları bile problemsizdi benim için. İlk çıkan balıklı Windows 8 betası bile çok güzeldi.
Not: 10 yıldır Windows Insider'ım ve 2007'den beri Windows betalarını kurcalıyorum.

Son düzenleme:
8.1 gayet eğlenceli ve güzel bir işletim sistemiydi benim için. Açık ara farkla en sevdiğim işletim sistemi. Zamanında beni kendine çok çekmişti. Maalesef uygulamalar desteğini kesiyor... Yazık oldu. Kimse sevmedi zaten...

(1000. mesajım vatana millete hayırlı olsun).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…