Detaylar
Kim cevapladı?Kaç saniyede açılıyordu?8.1 sürümünü kullanmayan 10 sürümüne (Dönemine göre) her zaman daha iyi diyecektir. Ben Açılış süresi ve kararlılığına hastaydım.
7 sn kendine geliyordu. HP 280 olan OEM ofis bilgisayarı üzerindeydi.
- Makaleler
- 7
Yoo bizzat 2012 ve 2013 yıllarından beri betaları, RTM sürümleri ve güncellemeleriyle kullandım tam da kendi zamanlarında. Yavaş falan değildi. Hatta bir tane daha sistem söyleceğim onda oyun bile oynadım daily driver olarak kullandım. 2 GB RAM, ATI RADEON X1600, AMD Athlon 64 3500+, A8N-VM anakart buna kadar hatırlıyorum. Toplama makineydi, 2006 yılında toplanmıştı ama parçalar 2005'dendi. GTA 4 bile oynuyordum bu makinede ben. Sonra 4 GB RAM yapıp 2019'a kadar Windows 7 x64 ve XP dual boot ile kullandım.Veya sistemi siz güncel şekilde kullandınız haberiniz yok.
Windows 8 ve 8.1'in betaları bile problemsizdi benim için. İlk çıkan balıklı Windows 8 betası bile çok güzeldi.
Not: 10 yıldır Windows Insider'ım ve 2007'den beri Windows betalarını kurcalıyorum.
Son düzenleme:
He benim Windows 3 sn. içinde açılıyor.7 sn kendine geliyordu. HP 280 olan OEM ofis bilgisayarı üzerindeydi.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
8.1 gayet eğlenceli ve güzel bir işletim sistemiydi benim için. Açık ara farkla en sevdiğim işletim sistemi. Zamanında beni kendine çok çekmişti. Maalesef uygulamalar desteğini kesiyor... Yazık oldu. Kimse sevmedi zaten...Bunu bir seriye dönüştürüp biraz nostalji yaşatmaya karar verdim. Evet kendisi Windows 10 için büyük temellerin atılmasına yardımcı olan bir sistem. Stabilliği ile bilinse de genelde sevilmeyen bir sistemdir. Bana sorarsanız kendisi tam da adının hakkını veren bir sistem. Çünkü hem 7 gibi çok hızlı hem de Windows 10'u pek aratmayan birisi.
Döneminde ortaya çıkan eleştiri ve sorunlar
Sistem ilk çıktığında sistemin aşırı derecede dokunmatik ekranlı cihazlara kullanıma uygun şekilde hazırlandığını gören bir kitle sinir küpüne dönmüştü. Çünkü bazı uygulamalar tam ekranda açılıyor tam ekran olan başlat ekranı ve kenar çubuğu gerçekten sinir bozucuydu. Ayrıca nedeni pek bilinmez ama ilk çıkışında benim bilgisayarımda özellikler orta seviyeden biraz yüksek olmasına rağmen 7'ye göre kasıyordu. Ama bunu zamanla düzelttiler. 7 de böyle bir şeyi pek görmedim ama kendisi ilk defa kullanıcıya telemetriyi göstere göstere topladığını belli eden bir sistemdi.
Sistem hakkında olumlu yorumlarım kısaca aşağıdadır
Birkaç düzeltme ve ayar yaptığınızda size gerçekten düşük kaynak kullanımı sunan bir sistemdi.
Boot süresi oldukça kısa bir sistemdi.
Kısaca ilk iki güncelleme sonrası yapılan düzeltmeler ile uçan bir sistemdi.
Kendisi neredeyse her şeyin desteğini çekmesiyle beraber tarih olan bir sistemdir. Güzel günlerdi.
(1000. mesajım vatana millete hayırlı olsun).
Black_eagle 1903
Yetkin
Benim de çok beğendiğim sistemdir kendisi.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-