duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Sorum başlıkta olduğu gibidir. Bilgisayarım Tiny10 yüklü, ona rağmen rahat değil, donuyor falan. Visual Studio 2019 kullanıyordum ve bir gün aniden kapanmaya başladı. Format atarım çözülür diyorum ama format atmak benim için kolay değil; atmışken bir alt sürüme mi dönsem diyorum.

Dün @electro adlı arkadaşın attığı bir rehberi gördüm, çok iyi bir rehberdi, eline sağlık. Kendisinin profiline bakarken Github’una denk geldim. Kendisi Windows 8.1 için, benim bildiğim Spoofing uygulaması, onun bildiği uyumluluk katmanı geliştirdiğini gördüm.

Çok mantıklı, güzel bir şey. Özellikle de kendisine sormak istiyorum: Windows 8.1’e geçilir mi ve öyle mi geçmem lazım? Tiny10 bile kaldırmıyor. CompatibilityAPI benim Visual Studio’yu çalıştırmama izin verecek mi, işimi görür mü?

8 veya 8.1 en sorunlu Windows sürümlerinden birisi. Daha hafif derleyiciler kullanın veya sistem upgrade'i yapın. Tiny10 kullanabileceğiniz en iyisi.
Evet fakat bilgisayarım dayanamıyor. Tiny 10'a bile malesef. @electro 'nun CompatibilityAPI uyumluluk katmanını görünce şöyle bi Windows 8.1 Industry kurasım geldi.

Windows 7 SP1 sürümünün Visual Studio 2019'u desteklemesi lazım. Önerim bu sistemde Windows 7 kullanman. Diğer programlar için vxkex kullanabilirsiniz.

Hocam ben önceden Windows 7 hastasıydım. Zorunlu olarak yükseltmek zorunda kaldım. Yazılım desteğinden felan.

Bu sisteme Windows 7 kursanız bile sıkıntı yaşarsınız zaten. İkinci elden çok ucuza SATA SSD ve işlemci upgradei yapın.
Hocam AM3 için ikinci el işlemci bulurmuyum olduğum yerde bilemiyorum.

Hocam ben önceden Windows 7 hastasıydım. Zorunlu olarak yükseltmek zorunda kaldım. Yazılım desteğinden felan.
Bu sistemde 10 kullanmak eziyet olur. Windows XP ya da 7 kullanmanız lazım. XP için One Core API, Windows 7 için ise Vxkex kurarak kullanabilirsiniz. Vs 2019 çalıştırabiliği için 7 önerdim. Seçim sizin. Birde işletim sistemini 32 bit kurmanızı öneririm.

Yok artık. Hocam bu kadar gömmeyin sistemi. Windows 8.1 bile iyi gider buna.
Windows 8.1'in program desteğinde 7'den bir farkı yok.

Vxkex'inde, CompatibilityAPI'den daha güçlü olduğunu tahmin ediyorum.

Son düzenleme: