babarış Uzman Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 13 18 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar USB'den temiz Win 8.1 kurulumu yapıyorum ama kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor ve atla tuşu yok. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar USB'den temiz Win 8.1 kurulumu yapıyorum ama kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor ve atla tuşu yok. Ne yapmalıyım?
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 18 Nisan 2024 #2 babarış dedi: Arkadaşlar USB'den temiz Win 8.1 kurulumu yapıyorum ama kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor ve atla tuşu yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İnternetten bulduğun bir keyi girip geçebilirsin. Windows 8.1 Ürün Anahtarı ( Güncel Liste ) Windows 8.1 de farklı sürümler için çeşitli ürün anahtarları sunar: www.btnet.com.tr Şuradan bak. Artı 0 Eksi
babarış dedi: Arkadaşlar USB'den temiz Win 8.1 kurulumu yapıyorum ama kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor ve atla tuşu yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İnternetten bulduğun bir keyi girip geçebilirsin. Windows 8.1 Ürün Anahtarı ( Güncel Liste ) Windows 8.1 de farklı sürümler için çeşitli ürün anahtarları sunar: www.btnet.com.tr Şuradan bak.
KS KS babarış Uzman Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 13 18 Nisan 2024 #3 umut dedi: İnternetten bulduğun bir keyi girip geçebilirsin. Windows 8.1 Ürün Anahtarı ( Güncel Liste ) Windows 8.1 de farklı sürümler için çeşitli ürün anahtarları sunar: www.btnet.com.tr Şuradan bak. Genişletmek için tıkla... Konuyu attıktan sonra bir tane bulup girdim teşekkürler. Artı 0 Eksi
umut dedi: İnternetten bulduğun bir keyi girip geçebilirsin. Windows 8.1 Ürün Anahtarı ( Güncel Liste ) Windows 8.1 de farklı sürümler için çeşitli ürün anahtarları sunar: www.btnet.com.tr Şuradan bak. Genişletmek için tıkla... Konuyu attıktan sonra bir tane bulup girdim teşekkürler.