Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Microsoft Activation Scripts | MAS
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
- Makaleler
- 62
Farklı ürün anahtarı deneyin.
Reend
Başarılı
İnternette başka bir Single Language anahtarı bulamadım. Diğer sürümlerinkini deneyince de girdiğiniz anahtar bu Windows sürümü ile uyumlu değil tarzı bir hata alıyorum.
Reend
Başarılı
Maalesef girdiğiniz ürün anahtarı varsayılan ürün anahtarı için kullanılamaz diyor hocam.
DogancanYr
Başarılı
Microsoft activation scrips ile etkinleştir.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Bu araç ile etkinleştirme yapın hocam. Script'i çalıştırdıktan sonra tsforge yöntemini kullanın. Sorununuz çözülür.![]()
An open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.massgrave.dev
Bu nedir? Güvenli midir? LTSC 21 bu yöntem ile etkinleştirilebilebilir miyiz? Anakartaki gömülü key gider mi?
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
MAS açık kaynaklı bir topluluk projesidir hocam.
Güvenli midir? LTSC 21 bu yöntem ile etkinleştirilebilebilir miyiz? Anakartaki gömülü key gider mi?
Öncelikle LTSC 2021 için HWID yöntemini kullanın hocam.
HWID yöntemi güvenilir bir yöntemdir. Kendim 2 yıldır bu yöntem ile Windows aktifleştiririm. Hiç sorun yaşamadım.
Bu yöntem anakarta herhangi bir işlem yapmıyor. Başka bir sürüm için kayıtlı anahtar var ise zarar vermez kısacası.