Windows 8.1 RT ARM işlemcili tablete nereden oyun indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cuneytkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 945
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Win8AppxArchive directory listing ben de böyle bir arşiv buldum fakat elimizde cihaz olmadığı için sizin denemeniz gerekecek.
Deniyorum. Bilgi vereceğim teşekkür ederim.

Daha basitlere bakıyorum. GTA çocuk için sanırım uygun değil. Ama çare bulamazsam bakacağım, teşekkür ederim.

Win8AppxArchive directory listing ben de böyle bir arşiv buldum fakat elimizde cihaz olmadığı için sizin denemeniz gerekecek.
Ya powershell ile kurulumunu yapamadım ya da olmuyor.

Son düzenleme:
Uygulamalar ARM desteklemiyor olabilir. Büyük ihtimal başında neutral veya arm yazmayan uygulamalar çalışmayacaktır. Arşiv de çok sınırlı maalesef.

@Cruslan Hocam tekrar merhaba, Windows RT cihaza 10 kurulumu yaptım. Mağazaya ulaşıyorum. Hangi oyunları kurabilirim ya da destekler bilgi verebilir misiniz?

Bir çoğunu desteklemedi şimdilik sadece 1 tane kurabildim sorunsuz. Diğerlerinde hata veriyor. İş yerindeyim eve gidince tek tek deneme yapicam. Acaba son gönderdiğiniz appx dosyaları bunda çalışır mi?

Bir çoğunu desteklemedi şimdilik sadece 1 tane kurabildim sorunsuz. Diğerlerinde hata veriyor. İş yerindeyim eve gidince tek tek deneme yapacağım. Acaba son gönderdiğiniz appx dosyaları bunda çalışır mi?
Neutral yazanların çalışması muhtemel. Mağazayı şu anda kullanabilmen lazım yani oyun indirilebilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…