Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?Beklemedeyiz hocam.Bu arada Techolay uyarlaması gelecek, kimse merak etmesin.
Konuyu açtık ama hani kimse uygulandı koymamış.
En çok iki üç gün içinde uygulanacağını düşünüyorum.
Doğru diyorsunuz her şeye de acele etmeyelim.
@683, @Bengisevi, @Silinen üye Eklenti Quettapat'a göre
çok daha az özellik içeriyor maalesef ama hazır. 2024'e kalmadan yayınlarım sanırım.
çok daha az özellik içeriyor maalesef ama hazır. 2024'e kalmadan yayınlarım sanırım.
Eklentiyi silme kararından vazgeçip geri yüklersen belki eklenmiş görünür.Arch, Manjaro, Gento ekleyelim, sadece Windows ile olmaz ile olmaz.
Techolay için GIF ve Daha Fazlası: Project Techorium
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...
Eklenti kullanmaktan hoşlanmıyorum.Eklentiyi silme kararından vazgeçip geri yüklersen belki eklenmiş görünür.
Techolay için GIF ve Daha Fazlası: Project Techorium
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...techolay.net
Ben de pek hoşlanmıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Öneri uygulamaya geçirilmiştir.
İş güç derken yetişmedi. Şu an hepsi değişmiş vaziyette. Gelecekte belli başlı kategorilere de düzeltmeler gerçekleştireceğim
İş güç derken yetişmedi. Şu an hepsi değişmiş vaziyette. Gelecekte belli başlı kategorilere de düzeltmeler gerçekleştireceğim