Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Evet, sorum şu şekildedir: Şu anda 2021 LTSC sürümü varken, 1507 sürümünü yüklemek istiyorum. Ancak 2021 LTSC'de Windows Update'i kuracağım, ancak 1507'de güncelleme işlevini kapatmak istiyorum. Bu sürücüyü nasıl kurabilirim?

Çözüm
Merhaba hocam, uyumlu olmaz, genelde 8.1 surucusu uyumlu olur. Su sekilde yapabilirsiniz: Kurmak istediginiz sürücünün "Aygıt Yöneticisi"nden donanım kimliğini aratirsaniz internette Windows 10 ile uyumlu sürücü varsa driver indirme sitelerinde çıkacaktır. Eğer yapamazsaniz, buradan paylaşın donanım kimligini, yardimci olayim.

Evet, sorum şu şekildedir: Şu anda 2021 LTSC sürümü varken, 1507 sürümünü yüklemek istiyorum. Ancak 2021 LTSC'de Windows Update'i kuracağım, ancak 1507'de güncelleme işlevini kapatmak istiyorum. Bu sürücüyü nasıl kurabilirim?

Konuda paylaştığınız linkte 8 ve 8.1 sürücüleri yazıyor, muhtelemen Windows'10 da çalışacaktır, eger çalışmasa yukarida bahsettigim adımları uygulayabilirsiniz.
Merhaba hocam, uyumlu olmaz, genelde 8.1 surucusu uyumlu olur. Su sekilde yapabilirsiniz: Kurmak istediginiz sürücünün "Aygıt Yöneticisi"nden donanım kimliğini aratirsaniz internette Windows 10 ile uyumlu sürücü varsa driver indirme sitelerinde çıkacaktır. Eğer yapamazsaniz, buradan paylaşın donanım kimligini, yardimci olayim.

Konuda paylaştığınız linkte 8 ve 8.1 sürücüleri yazıyor, muhtelemen Windows'10 da çalışacaktır, eger çalışmasa yukarida bahsettigim adımları uygulayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, hocam uyumlu olmaz genelde 8.1 surucusu uyumlu olur. Su sekilde yapabilirsiniz, kurmak istediginiz sürücünün Aygıt Yöneticisi'nden donanım kimliğini aratirsaniz internette Windows 10 ile uyumlu sürücü varsa driver indirme sitelerinde çıkacaktır. Eğer yapamazsaniz, buradan paylaşın, donanım kimligini yardimci olayim.

Konuda paylaştığınız linkte 8 ve 8.1 sürücüleri yazıyor muhtelemen Windows 10 da çalışacaktır eger çalışmasa yukarida bahsettigimden adımları uygulayabilirsiniz.

Teşekkürler hocam eve gidince deneyeceğim. Bu arada vazgeçtim, 1507 yerine 2016 LTSB kuracağım.

Teşekkürler hocam oldu.

IMG_20240416_193341.webp

Son düzenleyen: Moderatör: