yusufumm07
Üstün
Cachyos Kde Plasma çok öneriliyor.
İlk defa kullanacak birisi için Arch tabanlı distro mantıklı değil bence. Rolling-release bir distro olması da cabası.
Merhaba. Windows'a benzeyen dağıtımlar var mı? Mesela oyun oynatacak bir şey gibi. Linux Mint kullandım sadece ve gram zevk almadım. Düşünceleriniz ve önerdiğiniz dağıtım hangisidir?
Her yerde niye öneriyorlar? Bu ileri seviye içinse .İlk defa kullanacak birisi için Arch tabanlı distro mantıklı değil bence. Rolling-release bir distro olması da cabası.
Aslında herkes için önerilmiyor. Zen 4 için optimize edilmiş olsa da bu daha çok performans meraklısı ve biraz deneyimli kullanıcılar için anlamlı.Her yerde niye öneriyorlar? Bu ileri seviye içinse .
Sabahına GRUB çökerse kullanıcıyı korkutmayacak mı bu durum?Şu yeni başlayanlara uygun değil geyikleri beni benden alıyor. Kokaine mi başlıyoruz hayrola?
Cachy'de de next next next diyerek kuruyorsun. Herhangi bir konfigürasyon yapmıyorsun, her şey hazır geliyor. Kullanıyorsun. Neyi üst düzey bunun?
CachyOS kullanması Fedora'dan daha basit, bunu sonuna kadar savunurum. Fedora'da CODEC'ler falan sonradan kendin indiriyorsun, Cachy'de zaten kurulu geliyor. Tak çalıştır.
Yine de benim kanaatimce Ubuntu çakılıp geçilmeli, düşünmeye gerek yok. Ubuntu safe liman.
Kurulum aşamasında Türkçe seçebiliyorsunuz.
Şu yeni başlayanlara uygun değil geyikleri beni benden alıyor. Kokaine mi başlıyoruz hayrola?
Cachy'de de next next next diyerek kuruyorsun. Herhangi bir konfigürasyon yapmıyorsun, her şey hazır geliyor. Kullanıyorsun. Neyi üst düzey bunun?
CachyOS kullanması Fedora'dan daha basit, bunu sonuna kadar savunurum. Fedora'da CODEC'ler falan sonradan kendin indiriyorsun, Cachy'de zaten kurulu geliyor. Tak çalıştır.
Yine de benim kanaatimce Ubuntu çakılıp geçilmeli, düşünmeye gerek yok. Ubuntu safe liman.