Windows berbat bir işletim sistemi

Sizi Linux dünyasına davet ediyorum. Linux Mint ile başlamayın. Başlayacaksanız da Cinnamon ortamıyla değil.

15 tane volume bu yüzden mi oluşuyor hepsine de bu yüzden mi harf atıyor saygıdeğer hocam? Anakartımdaki kontrolcü sorunlu olsa BIOS'da gözükmez...

Kötü ama el mahkum. Wine ile çoğu şey yapılamıyor çünkü daha çoğu şeyi çeviremiyor. Daha HDR, VRR gibi şeylerin desktop environment'lara yeni eklenmesi de (daha doğrusu Wayland'in çok geç çıkması) ayrı bir rezillik. Maalesef Linux distroları çok geri böyle günlük işler ve özelliklerde.

Bu yüzden Windows kullanıyorum. Ne kadar berbat olsa da alternatifi yok gibi. En azından benim için.

Donmanın bir sürü sebebi olabilir. Sadece işletim sistemini suçlamak yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacOS'un da çok sorunları var özellikle harici takılan cihazlarla. Ekran olur SSD olur veya USB hub olur. Anlatmak istediğimi arkadaşlar anlamamış maalesef okuyup ezbere girişmişler.
Sorundan ziyade eksik ve kısıtlama sorunu var Apple'ın tüm ürünlerinde. Dikey entegrasyonu, müşteriye zorla dayatarak gelir kaynağına dönüştürmüş durumdalar. Ayrıca güvenlik bahanesiyle ya da başka sebeplerle bazı enteresan işler yapıyorlar (IEEE 1394 desteğini kaldırmak gibi).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…