Çözüldü Windows Boot Manager nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CGS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 881
  • Etiketler Etiketler
    csm uefi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CGS

Becerikli
Kısaca BIOS'tan UEFI modunu açıp Windows'u Samsung M.2 NVMe SSD ile boot etmek istiyorum. Ama UEFI modda Windows sadece Boot Manager'den boot ediyor ve başka bir şey seçemiyorum. Peki nedir bu Windows Boot Manager? UEFI yerine CSM seçtiğimde ise Samsung M.2 SSD'den boot edebiliyorum ve bilgisayar inanılmaz hızlı açılıyor. Onun dışında bilgisayar yavaş açılıyor. CSM eski teknoloji sistemler için geçerli diye biliyorum. Benim sistemde çok eski değil. Yani diyeceğimiz o ki UEFI modda boot option #1 olarak Samsung M.2 SSD ile PC'yi boot etme gibi bir durum söz konusu mu? Anakart: MSI B460M Pro.

Çözüm
Windows Boot Manager diskinizdeki Windows'u başlatan önyükleyicinin adı. CSM uyumluluk katmanı olduğu için ekranı ve dolayısıyla sistemi tam anlamıyla 98 standartlarında çalıştırmaya zorluyorsunuz, her konuda daha yavaş olacak normal UEFI moduna göre.

Samsung M.2 SSD ile PC'yi boot etme gibi bir durum söz konusu mu? Anakart: MSI B460M Pro.
Böyle bir ihtimal yok bu sadece MBR sistemler için geçerli bir şey.
Windows Boot Manager diskinizdeki Windows'u başlatan önyükleyicinin adı. CSM uyumluluk katmanı olduğu için ekranı ve dolayısıyla sistemi tam anlamıyla 98 standartlarında çalıştırmaya zorluyorsunuz, her konuda daha yavaş olacak normal UEFI moduna göre.

Samsung M.2 SSD ile PC'yi boot etme gibi bir durum söz konusu mu? Anakart: MSI B460M Pro.
Böyle bir ihtimal yok bu sadece MBR sistemler için geçerli bir şey.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…