Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Bir sürü oyun oynuyoruz her oyunu alacak gücümüz yok, 5 saat süren hikaye için yüksek bir meblağ vermeye de gerek yok, online oynayamayacağım sonuçta.

O yüzden bazı durumlarda FitGirl ve DODI kaynaklarını kullanıyoruz. Kullanıldığında Defender crack dosyalarını genelde üçüncü parti yazılım olduğu için potansiyel tehdit ve düşük risk algılar fakat bu sefer ciddi bir uyarı verdi.

False positive olduğunu düşünüyor musunuz? Nereden anlayacağız?

jdf.webp

Son düzenleme:
Ben düşünmüyorum.

Oyunu kırdıkları esnada "discord_game_sdk.dll" dosyasını değiştirmeye ihtiyaç duyduklarını hiç sanmıyorum.

Korsan bir içeriğin yüzde yüz güvenli olduğunu kimse söyleyemez.

Techolay Sosyal, korsan paylaşımını boşuna yasaklamıyor.

Artı -1 Eksi
Ben düşünmüyorum.

Oyunu kırdıkları esnada "discord_game_sdk.dll" dosyasını değiştirmeye ihtiyaç duyduklarını hiç sanmıyorum.

Bu yüzden "bu program istenmeyen davranış sergiliyor olabilir" gibi HackTool uyarılarından hiçbir zarar görmediğim için onları kullanıyorum ama bu tip hataları kesinlikle kullanmamayı tercih ediyorum her ihtimale karşı.

FitGirl'ün ".site" ile biten orijinal sitesinden mi indirdin? Eğer evet ise, problem yok. Windows Defender zaten korsan oyunlara aşırı derecede f/p sonuç veriyor.

Evet her zaman orijinal sitesinden indiririm.

Ben düşünmüyorum.

Techolay Sosyal, korsan paylaşımını boşuna yasaklamıyor.

Acaba şu olabilir mi? FiveM Oyunu'nu oynamak için. Discord hesabımızı bağlamamız gerekiyor. Call of Duty oynamadım. O yüzden bilmiyorum. Benim dediğim gibi olabilir. Benim düşüncem bu yana.

Bir sürü oyun oynuyoruz her oyunu alacak gücümüz yok, 5 saat süren hikaye için yüksek bir meblağ vermeye de gerek yok, online oynayamayacağım sonuçta.

O yüzden bazı durumlarda FitGirl ve DODI kaynaklarını kullanıyoruz. Kullanıldığında Defender crack dosyalarını genelde üçüncü parti yazılım olduğu için potansiyel tehdit ve düşük risk algılar fakat bu sefer ciddi bir uyarı verdi.

Eki Görüntüle 180179
Böyle risk alacağınıza bari paylaşımlı hesap kullanın 20 TL’ye bi hesap al, çevrimdışı al öyle oyna. Ha Dodi ve Fitgirl ben de kullandım, söyle söyleyeyim çok güvenilir değil zaten. Korsan indirmek %100 güvenilir diyemez kimse.