dashboard.webp

Arkadaşlar selam, hackerlardan sistemimi korurken öğrendiğim yöntemleri dahil ettiğim, şu anki adı Security Monitor olan fakat gelecekte;
  • Hacker Kisser
  • All in One White Hat Security
adlarından birini vereceğim, açık kaynaklı olarak Windows için geliştirilmiş güvenlik programını sizlere sunmaktan onur duyarım.

Program şu anda Alpha versiyonunda, tespit ettiğiniz hataları/bugları bana buradan bildirirseniz, düzeltmeleri yayınlarım.

Programı administratör yetkileri ile başlatılmış bir Power Shell terminalinde tek satırlık;

Bash:
powershell -ExecutionPolicy Bypass -Command "[Net.ServicePointManager]::SecurityProtocol=[Net.SecurityProtocolType]::Tls12; Invoke-WebRequest 'https://raw.githubusercontent.com/xyzwebmaster/SecurityMonitor/master/Install.ps1' -OutFile '$env:TEMP\SM_Install.ps1' -UseBasicParsing; & '$env:TEMP\SM_Install.ps1'"

bu kod ile kurabilirsiniz.

Programın kabiliyetleri ve özellikleri:

Firmware Bütünlüğü.sys, .efi, .rom, .bin gibi dosyaların SHA-256 hash değişimlerini
Driver DeğişiklikleriYeni yüklenen veya kaldırılan kernel driver'larını
Yeni ServislerYeni kurulan/kaydedilen Windows servislerini
Ağ BağlantılarıTanınmayan processlerin dışarıya açtığı bağlantıları
İmzasız ProcesslerDijital imzası olmayan çalışan processleri
Yeni Dinleme PortlarıSistem dışı processlerin açtığı portları
Registry Manipülasyonu90+ kontrol: IFEO debugger, COM hijacking, Defender policy değişimleri vb.
Güvenlik OlaylarıUzaktan oturum, başarısız login, yeni hesap, yeni servis kurulumunu (Event Log)
RDP DurumuRemote Desktop'ın açılıp kapatıldığını
Hosts DosyasıDNS yönlendirme değişikliklerini

Ayrıca yapay zeka zararlı tespiti özelliği de eklenmiştir.

Claude fena yazmamış uygulamayı.
Vibelamış ama güzel vibelamamış bence.

Program kusursuz hale getirildi. Lütfen programımıza bir şans verin ve deneyin. Pişman olmayacaksınız. Zaten açık kaynak, korkacak hiçbir şey yok.

Programa kolay kurulum eklendi. Tek yapmanız gereken bu exe dosyasını indirip çalıştırmak.
Download WhitehatSecuritySetup.exe

Açık kaynak olduğu için tamamen güvenlidir. İsteyen kaynak kodlarını kontrol edebilir.

Son düzenleme:
Program kusursuz hale getirildi. Lütfen programımıza bir şans verin ve deneyin. Pişman olmayacaksınız. Zaten açık kaynak, korkacak hiçbir şey yok.

Programa kolay kurulum eklendi. Tek yapmanız gereken bu exe dosyasını indirip çalıştırmak.
Download WhitehatSecuritySetup.exe

Açık kaynak olduğu için tamamen güvenlidir. İsteyen kaynak kodlarını kontrol edebilir.

Hocam UI biraz daha modern olabilir bence ve açık kaynak olması yazılımın güvenli olduğuna işaret değildir. Sadece bir hatırlatma yaptım sizin yaptığınız şeye virüs demiyorum zaten Virustotal'de temiz gözüküyor.

Tamamdır, teşekkürler geri bildiriminiz için. GUI'yi daha modern hale getireceğim.
Çok acemice program olmuş, illa böyle program yapacaksan benim SDK'yı kullan onda sistemi monitörleme vb. bir sürü şey var. PUA olduğunu düşündüğümden virustotal'de eksiledim çünkü programın öyle bir davranıyor ki LNK dosyasında ps1 linki var onu indiriyor vb.