Windows kernel 10 nasıldır?

Anladım evet bu arada Custom ISO'larda Update yapmamak gerekiyor boşluğuma geldi geldi yaptım yavaşladı sadece Driver Update yapmak yeter.

Anladım hocam teşekkür ederim. Update konusunu bilmiyordum sayenizde öğrendim bu iyi oldu. Aynı zaman da sanırım sizin de önerdiğiniz gibi Performance olanını kuracağım.

Bu tür modifiyeli Windows 10 sürümlerinde Windows lisanslama oluyor mu ya da sıkıntı çıkıyor mu?

Anladım hocam teşekkür ederim. Update konusunu bilmiyordum sayenizde öğrendim bu iyi oldu. Aynı zaman da sanırım sizin de önerdiğiniz gibi Performance olanını kuracağım.
Yukarıda da dediğim gibi, Update, SFC ve DISM yapılmamalı.

Bu tür modifiyeli Windows 10 sürümlerinde Windows lisanslama oluyor mu ya da sıkıntı çıkıyor mu?
Şahsen HWID lisanslaması yaptığım için, hiç sorun yaşamadım. Yani direkt lisanslı olarak geldi.

Bazı keyler format atınca gidiyorlar. Format atınca giden türden lisans varsa gider muhtemelen öyle düşünüyorum.

Microsoft Activation Scripts kullanarak etkinleştirebiliyorsunuz.
Bende bu sürümü bir dahaki formatımda kurmayı düşünüyorum nereden indirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…