theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selam. Aktif olarak yaklaşık 10 - 12 aydır Windows 11 kullanıyorum hiç format atmadım. Ne ararsan var bilgisayar da o yüzden temizinden bir format atmayı düşünüyorum. Fakat tekrar 11 kurmak istemiyorum sistemim iyi fakat hala tam olarak akıcılık hissedemiyorum klasörler yavaş açılıyor gibi gibi. O yüzden temiz bir Windows 10 istiyorum fakat kurmuşken farklı şeyleri de denemek istiyorum. Bir arkadaşım bana kernel 10 sürümünü kurmamı önerdi yani Custom ISO. Daha önce kullanan var mı? Ya da farklı bir şey önerecek.

Selam. Aktif olarak yaklaşık 10 - 12 aydır Windows 11 kullanıyorum hiç format atmadım. Ne ararsan var bilgisayar da o yüzden temizinden bir format atmayı düşünüyorum. Fakat tekrar 11 kurmak istemiyorum sistemim iyi fakat hala tam olarak akıcılık hissedemiyorum klasörler yavaş açılıyor gibi gibi. O yüzden temiz bir Windows 10 istiyorum fakat kurmuşken farklı şeyleri de denemek istiyorum. Bir arkadaşım bana kernel 10 sürümünü kurmamı önerdi yani Custom ISO. Daha önce kullanan var mı? Ya da farklı bir şey önerecek.
Windows kernel 10 = Windows 10 değilmi?

Kernel 10 çok bilmiyorum ama Custom ROM denemek istiyorsan farklı xlite bir de normal LTSC var.

Kernel 10 çok bilmiyorum ama Custom ROM denemek istiyorsan farklı xlite bir de normal LTSC var.
Hocam açıkçası RAM konusunda sıkıntı yaşıyorum boş beleş şeylerden arındılmış bir şey istiyorum LTSC'de bildiğim kadarıyla hala gereksiz şeyler ile geliyor. Xlite'i bilmiyorum. 16 gb ram'im var.

Hocam performans açısında çok kötü bir yeni Explorer.exe yaptılar. Hiç ama hiç iyi değil Windows 11.

O zaman Windows 10 Windows 11'e göre daha performanslıdır oyunlardada daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Custom ISO olarak ben Tiny10 kullanıyorum gerçekten çok temiz bir ISO sizede önerebilirim.
Hocam sanırım Tiny10 diğerleri kadar arındılmış değil. Ram kullanımı nasıl acaba boşta iken?