Windows kurulum ekranı olmadan kurulum yapılabilir mi?

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhabalar,

Yakın zamanda kendime eğlence olsun diye bir Casper N240 tablet aldım. Satan arkadaş içindeki Windows'u bozduğu için tablet açılmıyordu, bu yüzden oldukça ucuza aldım. Flash belleğe Rufus ile Windows 10 kurdum ve kurulum ekranına başarıyla ulaştım. Ancak büyük bir sorunla karşılaştım: dokunmatik ekran çalışmıyor. Dokunmatik çalışmadığı için kurulum ekranında hiçbir şekilde ilerleyemiyorum. Tabii ki aklıma gelen ilk çözüm bir USB çoklayıcı almak oldu. Ancak bu sorunun yazılımsal bir çözümü varsa duymak isterim.

Windows kurulum ekranını atlayarak doğrudan kurulumu gerçekleştirebileceğimiz veya USB takıldığında otomatik olarak sürücü yükleyebileceğimiz herhangi bir yöntem mevcut mu?

Klavye yardımıyla Tab tuşunu kullanarak gezinebilirsiniz. Onun dışında ISO'yu customlamanız gerekir, eğer otomatikleştirmek istiyorum derseniz. @TecholAI Yardım edebilir misin cici bot.

Böyle bir şeyin imkânı yok hocam. Onun yerine kullanacağınız ISO dosyasına dokunmatik sürücüsünü entegre etmenizi tavsiye ediyorum. Bu sayede kurulum aşamasında dokunmatik kullanabilirsiniz. Alttaki rehber işinizi görür.

Çok güzelmiş, teşekkürler. Geriye sadece bu tabletin milattan kalma dokunmatik driverini bulmak kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…