Enderez 2 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 529 Çözümler 5 Beğeniler 736 18 Şubat 2025 #1 Selam W2012 server kurulumu yapıyorum server sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor ancak serverda GUI yok direkt terminalden işlem yapılıyor bazı kodlarla kurmayı denedim ancak hata alıyorum kodlar ve hatalar şu şekilde: Kod: Install-WindowsFeature Server-Gui-Shell, Server-Gui-Mgmt-Infra -Source D:\sources\sxs Kod: Install-WindowsFeature Server-Gui-Shell, Server-Gui-Mgmt-Infra -Restart Yapay zekadan baktığım kadarıyla GUI formlarının düzgün yüklenmemesi ile alakalı bir hata. Eklemeyi unuttum server datacenter serveri.
Selam W2012 server kurulumu yapıyorum server sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor ancak serverda GUI yok direkt terminalden işlem yapılıyor bazı kodlarla kurmayı denedim ancak hata alıyorum kodlar ve hatalar şu şekilde: Kod: Install-WindowsFeature Server-Gui-Shell, Server-Gui-Mgmt-Infra -Source D:\sources\sxs Kod: Install-WindowsFeature Server-Gui-Shell, Server-Gui-Mgmt-Infra -Restart Yapay zekadan baktığım kadarıyla GUI formlarının düzgün yüklenmemesi ile alakalı bir hata. Eklemeyi unuttum server datacenter serveri.
Hasan Merkit 62 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.385 Makaleler 14 Çözümler 110 Beğeniler 8.805 18 Şubat 2025 #2 Bu PowerShell komutunu dener misiniz? Gördüğüm kadarıyla "Desktop Experience" olmayan sürüm kullanıyorsunuz. Get-WindowsFeature *Desktop* Artı 0 Eksi
Bu PowerShell komutunu dener misiniz? Gördüğüm kadarıyla "Desktop Experience" olmayan sürüm kullanıyorsunuz. Get-WindowsFeature *Desktop*
KS KS Enderez 2 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 529 Çözümler 5 Beğeniler 736 18 Şubat 2025 #3 Desktop Experience özelliği yüklü değil yüklüyorum şu an yüklüyorum ama ben bu yüklemeyi dün de yaptım olmadı. Artı 0 Eksi
Desktop Experience özelliği yüklü değil yüklüyorum şu an yüklüyorum ama ben bu yüklemeyi dün de yaptım olmadı.