Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #1 Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows Framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz.
Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows Framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz.
1 1854 Becerikli Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 550 Çözümler 6 Beğeniler 426 3 Temmuz 2024 #2 Pencereler.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #3 Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows yöresel Edition, Wolfos, Wintr, Ksptos, vistax aeroos skyviewos prismos quantum Windows auroraos zenithos nimbusos horizonos stratosos starwarsos ülküos tikos recos techos uos tost Sürprizbozan: uzun süper harika MacOS'dan daha güzel rötuşlanmış Bill Gates'in hayali OS lukeos yodaos darthos sithos karos yazos frameos csos atos betos berros archos weos wwdlcos koos ıchamannos duoos broos engineeros 234OS türkos fiveos oneos osos sosos XOS yerlios stos Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows yöresel Edition, Wolfos, Wintr, Ksptos, vistax aeroos skyviewos prismos quantum Windows auroraos zenithos nimbusos horizonos stratosos starwarsos ülküos tikos recos techos uos tost Sürprizbozan: uzun süper harika MacOS'dan daha güzel rötuşlanmış Bill Gates'in hayali OS lukeos yodaos darthos sithos karos yazos frameos csos atos betos berros archos weos wwdlcos koos ıchamannos duoos broos engineeros 234OS türkos fiveos oneos osos sosos XOS yerlios stos
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #4 gustavo dedi: Windows yöresel Edition. Genişletmek için tıkla... O var zaten dostum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
7 7486 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 6 Beğeniler 720 3 Temmuz 2024 #5 1854 dedi: Pencereler. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı (!).
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #6 7486 dedi: Çok mantıklı (!). Genişletmek için tıkla...
7 7486 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 6 Beğeniler 720 3 Temmuz 2024 #7 Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows Framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows'a eklemeler yapacaksan biraz uğraşman gerek. Ancak kaynak kodunu değiştirmen mümkün değil.
Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows Framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows'a eklemeler yapacaksan biraz uğraşman gerek. Ancak kaynak kodunu değiştirmen mümkün değil.
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #8 gustavo dedi: Windows yöresel Edition, Wolfos, Wintr, Ksptos. Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis ellerin dert görmesin. 7486 dedi: Windows'a eklemeler yapacaksan biraz uğraşman gerek. Ancak kaynak kodunu değiştirmen mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kaynak koduna girmem de değiştireceğim biraz Windows 8.1 altyapısı kullanmayı düşünüyorum.
gustavo dedi: Windows yöresel Edition, Wolfos, Wintr, Ksptos. Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis ellerin dert görmesin. 7486 dedi: Windows'a eklemeler yapacaksan biraz uğraşman gerek. Ancak kaynak kodunu değiştirmen mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kaynak koduna girmem de değiştireceğim biraz Windows 8.1 altyapısı kullanmayı düşünüyorum.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #9 Windows 7 dedi: Sağ ol reis ellerin dert görmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam metin tabanlı işletim sistemimi? Bir de bitince paylaşırşan seviniriz.
Windows 7 dedi: Sağ ol reis ellerin dert görmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam metin tabanlı işletim sistemimi? Bir de bitince paylaşırşan seviniriz.
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #10 gustavo dedi: Hocam metin tabanlı işletim şistemimi? Bir de bitince paylaşırşan seviniriz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam normal Microsoft Windows üzerine.
gustavo dedi: Hocam metin tabanlı işletim şistemimi? Bir de bitince paylaşırşan seviniriz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam normal Microsoft Windows üzerine.