KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #21 tear dedi: Windows Ultra Max Bizim Ultracı eleman görmesin dikkat et. Edit: senmişsin zaten o Öneri olarak: WindowsWave, WinWave Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Toby Fox dedi: Framedows. Genişletmek için tıkla... Haydaaaaaaa kral bu çok iyiydi
tear dedi: Windows Ultra Max Bizim Ultracı eleman görmesin dikkat et. Edit: senmişsin zaten o Öneri olarak: WindowsWave, WinWave Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Toby Fox dedi: Framedows. Genişletmek için tıkla... Haydaaaaaaa kral bu çok iyiydi
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #22 Windows 7 dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam ben hala anlamadım Windows kapalı kaynak kodlu değil mi?
Windows 7 dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam ben hala anlamadım Windows kapalı kaynak kodlu değil mi?
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #23 7486 dedi: Bir projeden örnek verirsen belki yorumlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Normal Custom ISO hazırlayacağım dopdolu bir sistem olacak Windows 10 mu Windows 8.1 mi kullansam taban olarak halen düşünüyorum. gustavo dedi: Hocam ben hala anlamadım Windows kapalı kaynak kodlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. gustavo dedi: Hocam isterseniz biraz daha türetiyim altakilerin bir kısmı yapay zeka bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam uğraştırmayayım seni buradakilerden birini seçerim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2024
7486 dedi: Bir projeden örnek verirsen belki yorumlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Normal Custom ISO hazırlayacağım dopdolu bir sistem olacak Windows 10 mu Windows 8.1 mi kullansam taban olarak halen düşünüyorum. gustavo dedi: Hocam ben hala anlamadım Windows kapalı kaynak kodlu değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. gustavo dedi: Hocam isterseniz biraz daha türetiyim altakilerin bir kısmı yapay zeka bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam uğraştırmayayım seni buradakilerden birini seçerim.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 3 Temmuz 2024 #24 Windows super duper Ultra Fast Lite Pro Max Ultimate.
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #25 Physic dedi: Windows super duper Ultra Fast Lite Pro Max Ultimate. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Physic dedi: Windows super duper Ultra Fast Lite Pro Max Ultimate. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 3 Temmuz 2024 #26 Windows 7 dedi: Normal Custom ISO hazırlayacağım dopdolu bir sistem olacak Windows 10 mu Windows 8.1 mi kullansam taban olarak halen düşünüyorum. Evet. Çok sağ ol hocam uğraştırmayayım seni buradakilerden birini seçerim. Genişletmek için tıkla... Hocam edge olmasında ismi ne olursa olsun.
Windows 7 dedi: Normal Custom ISO hazırlayacağım dopdolu bir sistem olacak Windows 10 mu Windows 8.1 mi kullansam taban olarak halen düşünüyorum. Evet. Çok sağ ol hocam uğraştırmayayım seni buradakilerden birini seçerim. Genişletmek için tıkla... Hocam edge olmasında ismi ne olursa olsun.
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #27 gustavo dedi: Hocam Edge olmasında ismi ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Edge pek tercihim değil ya
gustavo dedi: Hocam Edge olmasında ismi ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla... Edge pek tercihim değil ya
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 3 Temmuz 2024 #28 Windows 7 dedi: Normal Custom ISO hazırlayacağım dopdolu bir sistem olacak Windows 10 mu Windows 8.1 mi kullansam taban olarak halen düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 aşağı taban kullanılmaz artık. Çok hafiflik istiyorsan 1709 altı da kullanılmamalı. Benim önerim bunlar sana.
Windows 7 dedi: Normal Custom ISO hazırlayacağım dopdolu bir sistem olacak Windows 10 mu Windows 8.1 mi kullansam taban olarak halen düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 aşağı taban kullanılmaz artık. Çok hafiflik istiyorsan 1709 altı da kullanılmamalı. Benim önerim bunlar sana.
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #29 Kuantum. Physic dedi: Windows 10 aşağı taban kullanılmaz artık. Çok hafiflik istiyorsan 1709 altı da kullanılmamalı. Benim önerim bunlar sana. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim
Kuantum. Physic dedi: Windows 10 aşağı taban kullanılmaz artık. Çok hafiflik istiyorsan 1709 altı da kullanılmamalı. Benim önerim bunlar sana. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 3 Temmuz 2024 #30 Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows Framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows 7,8,10,11 Kendim için yaptığım Edition.
Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows Framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Windows 7,8,10,11 Kendim için yaptığım Edition.