Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 3 Temmuz 2024 #31 Windows 7 dedi: Tekrar teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... NTLite ile bir yere kadar debloat edebilirsin. 3. parti DISM++ gibi programlar ile elle debloat etmen gerekebilir. ISO kolaylık amaçlayacak ise, katılımsız kurulumlar eklemelisin. Bunlar ile de sınırlı kalınmamalı bence. ToolBox programlanabilir. NOT: Windows 10 ve 11 için AME Wizard kullanman gerekli. Bkz: Playbook
Windows 7 dedi: Tekrar teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... NTLite ile bir yere kadar debloat edebilirsin. 3. parti DISM++ gibi programlar ile elle debloat etmen gerekebilir. ISO kolaylık amaçlayacak ise, katılımsız kurulumlar eklemelisin. Bunlar ile de sınırlı kalınmamalı bence. ToolBox programlanabilir. NOT: Windows 10 ve 11 için AME Wizard kullanman gerekli. Bkz: Playbook
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 10 Temmuz 2024 #32 Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bitti mi?
Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bitti mi?
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 11 Temmuz 2024 #33 gustavo dedi: Hocam bitti mi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha bitmedi hocam.
DeepMarty Uzman Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 5 11 Temmuz 2024 #34 Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu yapacağın işletim sistemini hazır olduğunda burada paylaşır mısın?
Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu yapacağın işletim sistemini hazır olduğunda burada paylaşır mısın?
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 11 Temmuz 2024 #35 DeepMarty dedi: Bu yapacağın işletim sistemini hazır olduğunda burada paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Tabikii.
DeepMarty dedi: Bu yapacağın işletim sistemini hazır olduğunda burada paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Tabikii.
DeepMarty Uzman Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 5 11 Temmuz 2024 #36 Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Wincore Nanowin Evokeos Pulseos Zenithos Catalystos NeOs Verveos Apexos Pioneeros VelocityOS FluidicOS SwiftOS AeroCore SleekOS
Windows 7 dedi: Merhaba kendime özel Windows bir işletim sistemi tasarlıyorum. Kod adına karar veremedim aklımda olan bir tane fikir var sizin fikirlerinize açığım. Aklımda olan fikir; Windows framed. Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Sadece kendim için yapacağım beğenilirse sunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Wincore Nanowin Evokeos Pulseos Zenithos Catalystos NeOs Verveos Apexos Pioneeros VelocityOS FluidicOS SwiftOS AeroCore SleekOS
A agg1401 Ziyaretçi 11 Temmuz 2024 #37 Taiyodows. Taiyou: Güneş anlamına geliyor. Taiyou ve Windows kelimesini birleştirdim.