Windows update kökten nasıl kapatılır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ağabey bu Yöntem işe yaramıyor. Sonra tekrar açılıyor.Recep Baltaş, sanırım sizin için konu açmış.https://techolay.net/sosyal/konu/windows-update-nas-l-kapat-l-r.107325/
Teşekkür ederim.Bu yöntemleri deneyebilirsiniz:
Aşağıdaki adımları takip ederek Windows 10 veya Windows 11'de Windows Update’i tamamen kapatabilirsiniz.
Windows Update Hizmetini Devre Dışı Bırakma (Tüm Sürümler İçin Geçerli)
- Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini aç.
- services.msc yaz ve Enter’a bas.
- Listeden Windows Update’i bul.
- Üzerine çift tıkla.
- Açılan pencerede Başlangıç türünü Devre Dışı yap.
![]()
- Hizmet çalışıyorsa Durdur’a tıkla.
- Uygula ve sonra Tamam’a tıkla.
Not: Bazı güncellemeler veya sistem sıfırlamaları...
- Recep Baltaş
- kapatılır nasıl update windows windows update
- Forum: Windows 11
Yok.Farklı bir problem olabilir, şahsen hiç böyle bir şey yaşamadım. Bence temiz Windows 10 kurup tüm güncellemeleri yapıp yolunuza devam edin. Zaten çok nadir güncelleme geliyor artık. Attığım video ile de gereksiz şeylerden kurtılabilirsin.
Yok.
Şaka bir yana Microsoft'un saçma sapan güncellemelerinden dolayı stabilite bozulabiliyor. Ayrıca bilgisayarın yarısını ısırıyor Windows Update.
WUB ile kapatabilirsiniz ancak üstte bahsedilen debloater yazılım daha iyidir.
Sistem yeterli aslında güncelleme geldimi yapmazsam işte CS2'de falan drop yaratıyor ondan kapadım.Yani Windows 11 için katılıyorum ama Windows 10 güncellemeleri neredeyse sorunsuz oluyor. Sistem çok eskiyse bilemem ama nispeten yeni sistemlerde Windows 10 normal haliyle bile yeterince atik.
Yani Windows 11 için katılıyorum ama Windows 10 güncellemeleri neredeyse sorunsuz oluyor. Sistem çok eskiyse bilemem ama nispeten yeni sistemlerde Windows 10 normal haliyle bile yeterince atik.
Denediniz mi? Bu yöntem çalışıyor muWinutil üzerinden kapatabilirsin.
Eki Görüntüle 143036
PowerShell’i yönetici olarak çalıştır ve atacağım komutu yapıştır:
Kod:irm "https://christitus.com/win" | iex
Daha sonra bir arayüz gelecek. Gelen arayüzde Updates sekmesine gel, Devre Dışı Bırak seçeneğine tıkla ve bilgisayarı yeniden başlat.
Evet.