Bu yöntemleri deneyebilirsiniz:

Teşekkür ederim.

Farklı bir problem olabilir, şahsen hiç böyle bir şey yaşamadım. Bence temiz Windows 10 kurup tüm güncellemeleri yapıp yolunuza devam edin. Zaten çok nadir güncelleme geliyor artık. Attığım video ile de gereksiz şeylerden kurtılabilirsin.
Yok.

Şaka bir yana Microsoft'un saçma sapan güncellemelerinden dolayı stabilite bozulabiliyor. Ayrıca bilgisayarın yarısını ısırıyor Windows Update.

WUB ile kapatabilirsiniz ancak üstte bahsedilen debloater yazılım daha iyidir.

Yok.

Şaka bir yana Microsoft'un saçma sapan güncellemelerinden dolayı stabilite bozulabiliyor. Ayrıca bilgisayarın yarısını ısırıyor Windows Update.

WUB ile kapatabilirsiniz ancak üstte bahsedilen debloater yazılım daha iyidir.

Yani Windows 11 için katılıyorum ama Windows 10 güncellemeleri neredeyse sorunsuz oluyor. Sistem çok eskiyse bilemem ama nispeten yeni sistemlerde Windows 10 normal haliyle bile yeterince atik.

Attığın video yetti açıkcası işimi gördü teşekkür ederim.

Yani Windows 11 için katılıyorum ama Windows 10 güncellemeleri neredeyse sorunsuz oluyor. Sistem çok eskiyse bilemem ama nispeten yeni sistemlerde Windows 10 normal haliyle bile yeterince atik.
Sistem yeterli aslında güncelleme geldimi yapmazsam işte CS2'de falan drop yaratıyor ondan kapadım.

1745429726768.webp

Tamamen kapamak sıkıntı yaratıcak gibiydi tek güvenlik güncellemelerini almasını istedim uygulama güzelmiş.

Son düzenleme: