Windows'un iyi olmasının sebebi; tekel olması dolayısıyla ana firma yazılımlarının Linux'a gelmemesi ve çoğu oyunun anti-cheat yazılımının Windows'a entegre olması.
Linux'un iyi olmasının sebebi; daha stabil, daha hızlı ve daha güvenli. Ayrıca Linux'ta paket yöneticisinden tut kernel çekirdeğine kadar her şeyi kendimiz optimize edebilirken aynısını Windows'ta veya MacOS'de yapamıyoruz.
Küçüklüğümden beri, ilk bilgisayarla tanıştığımdan beri windowsdayım. Bir dönem Kali ve Pop!_OS kullanmayı denedim fakat benlik değil. Gerek AMD'nin kontrol panelinin olmaması olsun gerek sadece exe olarak desteklenen programların düzgün kurulmaması ve çalışmaması olsun benlik değil.
Windows 10 desteği kesilirse de yüksek ihtimalwindows 7 xtended e geçerim.
Küçüklüğümden beri, ilk bilgisayarla tanıştığımdan beri windowsdayım. Bir dönem Kali ve Pop!_OS kullanmayı denedim fakat benlik değil. Gerek AMD'nin kontrol panelinin olmaması olsun gerek sadece exe olarak desteklenen programların düzgün kurulmaması ve çalışmaması olsun benlik değil.
Windows 10 desteği kesilirse de yüksek ihtimalwindows 7 xtended e geçerim.
Windows dışında başka bir işletim sistemi kullanmadım. İhtiyaç da duymadım açıkçası. Hem iş yaparken hem oyun oynarken hem dizi/film/video izlerken herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Her zaman performanslı ve stabil kullandım cihazlarımda. İhtiyaçlarımı her zaman karşıladı. Haliyle benim de başka bir işletim sistemi arayışına girmeme gerek kalmadı.
Diğer işletim sistemleri kafamda sadece can sıkıntısından sonra oluşan bir meraktan ibaret.