Ben bu söylediğiniz mesajı genellikle Internet Download Manager'ı indirip, kullandığımda alıyordum. Reddit'te araştırdığımda başkaları da bu durumda söylediğiniz mesajı almış yani kesin çözümü bilemiyorum ama IDM kullanıyorsanız muhtemelen sebebi budur.

Düzenleme: Örnek Reddit konusuna buradan gidebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben bu söylediğiniz mesajı genellikle Internet Download Manager'ı indirip, kullandığımda alıyordum. Reddit'te araştığımda başkaları da bu durumda söylediğiniz mesajı almış yani kesin çözümü bilemiyorum ama IDM kullanıyorsanız muhtemelen sebebi budur.

Düzenleme: Örnek Reddit konusuna buradan gidebilirsiniz.

Kalıntı dosyası kalmış olabilir.Nasıl silebilirz?

Hocam kendi sitesinden güncelleme yaptım. Modded vb söz konusu değil. Windows etkin ama aynı durumla karşılaşmaya devan ediyorum. Cevabınız için teşekkürler.
Rica ederim. Peki ilk mesajın da mining vb olabilir mi diye sormuşsun. Bu hatayı ne zamandan beri alıyorsun? En son kurduğun uygulama nedir? Denetm masasında ki programlar kısmında sıradışı bilmediğin bir uygulama var mı? RAT yemiş olabilirsin. Ama dediğim gibi kurduğun ISO dosyasının modded olmadığını iddia ediyorsun pek bir güven sorunu yok mining olmaybilir. Verilerini bir USB bellek üzerinde yedekleyip temiz bir resetleme veyahut Sistem Geri Yükleme yapabilirsin. Diyeceklerim bu kadar. Eğer bu dediklerimi yapabilirim diyorsan sonuçlarıpaylaşabilirsin. Benim bildiğim bu kadar iyi sosyaller.

Kalıntı dosyası kalmış olabilir.Nasıl silebilirz?
Kalıntı dosyası kalmış olabilir haklısınız. Uygulamaları en son tozuna kadar silen bir uygulama biliyordum linkini bulursam paylaşırım.