Detaylar
Kim cevapladı?7-Zip elbette.
yusufumm07
Üstün
Winvar yeri ayrı Zip sevmiyorum fermuarlı sarı klasör.
Reend
Başarılı
Arayüzü XP döneminden kalmış gibi göründüğünü saymazsak 7-Zip
WinRAR hayatımızdan beri kullandığımız programlardan biri ama paralı aramızda para sıkıntısı olabilir. ileri zamanlarda hatırlıyorsam Windows 11 de rar uzantı desteği gelmiş falan filan, yine WinRAR gerekir mi? bu 40 gün denemeden sonrası ortaya çıkan reklam sıklığı ne kadar oluyorçKapitalist düzen WinRAR kullanmamızı ister, lakin 7Zip her daim daha güçlüdür. 7Zip kullanın.
performansdan mı yoksa ücretsiz mi?
Performansı bile daha iyi.
Ücretsiz olması, daha performanslı olması ve açık kaynak olması.
Peki Windows 11 de gelen rar uzantı desteği geldiğini diye hatırlıyorum. Yine Dosya Gezgini ile WinRAR ne farkı var sadece rar dosyayı çıkarmak için mi?
Bir taraftanda WinRAR güvenlik konusunda açığı olduğunu bahsediyorlarmış işte hemen 7.13 sürümü geçin diye uyarı verilmişti.RAR dosyaları yaygın kullanıldığından WinRAR. Lisans sorunlarından dolayı diğerleri RAR dosyalarıyla verimli çalışmıyor. WinRAR'ın daha kullanıcı dostu olması ve köklü stabil yapısı da artıları.
Son düzenleme:
Normal. Hacker olsam ben de uğraşırdım bu kadar yaygın bir uzantıyla. 7z formatı o kadar yaygın değil, ölü yatırım. Bu yazılımların sürekli güncel tutulması gerekiyor normal şartlarda.Bir taraftanda WinRAR güvenlik konusunda açığı olduğunu bahsediyorlarmış işte hemen 7.13 sürümü geçin diye uyarı verilmişti.