Driver boster uzun süreler kullanırım bir kere mavi ekran vermedi. Sizin mavi ekran alma sebebiniz Rufus ile atılan formattan kaynaklı.
Rufus mu? Yıllardır kullandığımız program bir anda neden sorunlu olsun? Ben yıllarca kullandım, mavi ekrana sebebiyet vermedi.

Rufus mu? Yıllardır kullandığımız program bir anda neden sorunlu olsun? Ben yıllarca kullandım, mavi ekrana sebebiyet vermedi.
Yıllar boyu kullanılan program bir anda sorun çıkartabilir, bu normal ve olabilecek bir şey. Ama işlevi Microsoft'un kendi aracının birebir aynısı olan program mavi ekrana sebebiyet vermez.

* Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26100 (Canary and Dev Channels)

Insider sürümü kullanıyorsun.

26100 versiyonu, Windows 11 24H2 için potansiyel RTM yapısıdır.

* Microsoft begins testing potential RTM build for Windows 11 version 24H2

What’s new in Build 26100:

[General]

The build watermark at the lower right-hand corner of the desktop is not present in this build and will return in future Insider Preview builds. This is part of our normal process preparing Windows 11, version 24H2 for releasing to customers later this year – but does not mean we’re done. Windows 11, version 24H2, will be this year’s annual feature update. As mentioned here, Windows 11 will have an annual feature update cadence that releases in the second half of the calendar year.

Kaldırılabiliyor veya arada git gel de yapıyor o.
DEV veya Beta kanallarında o yazı git gel yapmaz. Arkadaş yüksek ihtimalle sonraki RTM sürümünün deneyicisi olarak seçilmiş veya insider sürümü olarak sürüm önizleme kanalını kullanıyor.

RTM Candidate (RTM Build seçimi gibi bir şey.) sürümlerinde olmuyor.
Insider kanalında RTM Build seçemezsiniz ki zaten? Bunları Microsoft kendisi rastgele seçiyor. Google'ın yeni Youtube arayüzünü denemek için seçtiği kişiler ile aynı mantık.

Driver Booster kullanan bilgisayarını hor kullanmayı net seviyordur. Geçen laptop sattım. Laptopu sattığım adam da mühendismiş. O da aynı şekil Driver Booster kullanıyordu. (Nasıl mühendis olduğu aşikar gibi)

Driver Booster kullanan bilgisayarını hor kullanmayı net seviyordur. Geçen laptop sattım. Laptopu sattığım adam da mühendismiş. O da aynı şekil Driver Booster kullanıyordu. (Nasıl mühendis olduğu aşikar gibi)
Mühendis olmak demek Windows'u kullanmasını veya bu programlara güvenmemeyi bilmek değil. Şu an biz gençler mühendislerden daha iyi bilgisayar kullanabiliriz, çünkü bu aletlerin içine doğduk ve yararlı kullanmayı öğrenenler şu an sorunsuzluğun ve rahat bir deneyimin tadını çıkarıyor.

Mühendis olmak demek Windows'u kullanmasını veya bu programlara güvenmemeyi bilmek değil. Şu an biz gençler mühendislerden daha iyi bilgisayar kullanabiliriz, çünkü bu aletlerin içine doğduk ve yararlı kullanmayı öğrenenler şu an sorunsuzluğun ve rahat bir deneyimin tadını çıkarıyor.
Orası öyle de ben bunu bölümünü (Bilgisayar Teknolojisi) okuduğum içini varsayarak baz aldığım için söyledim. Bazı babadan kalma meslek öğrenenler de hala yapabiliyor. Mesela Bilgisayar tamircileri.