Arkadaşlar kütüphanemde withcher 1-2-3 mevcut. Arkadaşlarım direkt 3'ü oyna 1-2 oynanmaz diyor. Fakat ben hikaye kopukluğu falan olmaması açısından 1'den başlamayı düşünüyorum. Sizce 1-2 cidden oynanmayacak derecede kötü mü? Ve hikaye bağlantısı var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Tabii ki oynanır. Özellikle 2-3 oynanış açısından benziyor. Hikayeleri de çok güzel. Direkt 3'ten başlamanı önermem. Kitap serisindeki sıralamaya hemen hemen uygun ilerliyor oyun zaten.
Araştırdığım kadarıyla oyunlara 1'den de başlasam hikayesi daha eskiye dayanıyormuş. Yani önce diziyi izle sonra oyunlara başla diyen oldu. Bu şekilde yaparsam hikayesini tamamen anlar mıyım ?
Aeronight
Üstün
1'in hikayesi kitapların hemen sonrasında. Diziyi izlemedim ama kitapları anlatıyor sanırım. Kitabını oku, dizinin ilk bölümünü izledim Henry abimin hatırına, REZALETTİ. 1'in hikayesini öğren, ikiyi ve üçü oyna. Ben birinci oyunu sırf hikayeyi kendim şekillendirmek için oynadım. Birinci oyunun kaydını ikiye, onunkini de üçe aktardım. Öyle oynuyorum.Araştırdığım kadarıyla oyunlara 1'den de başlasam hikayesi daha eskiye dayanıyormuş. Yani önce diziyi izle sonra oyunlara başla diyen oldu. Bu şekilde yaparsam hikayesini tamamen anlar mıyım ?
1 2007'de çıktığı için ve stüdyonun ilk oyunu olduğundan kanser bir oyun önermem. 2'yi deneyebilirsiniz kendisi bence gayet iyi bir 7. nesil dönemi oyunu tabii yine de biraz kanser bölümlere sahip.
Son düzenleme:
1-2 oynanmaz diyenlerin çoğunun bir şey bildiği yok Witcher 3'ü oynamak için 1 ve 2 kesinlikle oynamalısın hatta Witcher kitaplarını okursan çok daha iyi olur. 2024 senesinde Witcher 1 oynamak elbet ki zor olacaktır birkaç tane mod kurarak deneyeminizi iyileştirebilirsiniz zaten Witcher 2'de taş gibi oyun hala gideri var.
Ben de böyle düşünüyorum aslında. Ve grafiklere takılan biri değilim. Yalnız tek bir sıkıntı var. Kitap okumayı hiç sevmem hocam. Diziyi izlesem olur mu ? Sonra oyunlara başlarım.1-2 oynanmaz diyenlerin çoğunun bir şey bildiği yok Witcher 3'ü oynamak için 1 ve 2 kesinlikle oynamalısın hatta Witcher kitaplarını okursan çok daha iyi olur. 2024 senesinde Witcher 1 oynamak elbet ki zor olacaktır birkaç tane mod kurarak deneyeminizi iyileştirebilirsiniz zaten Witcher 2'de taş gibi oyun hala gideri var.
Aeronight
Üstün
1'in hikayesi en iyisi bence. Ama mekanikleri berbat.1-2 oynanmaz diyenlerin çoğunun bir şey bildiği yok Witcher 3'ü oynamak için 1 ve 2 kesinlikle oynamalısın hatta Witcher kitaplarını okursan çok daha iyi olur. 2024 senesinde Witcher 1 oynamak elbet ki zor olacaktır birkaç tane mod kurarak deneyeminizi iyileştirebilirsiniz zaten Witcher 2'de taş gibi oyun hala gideri var.
Sirius Blackw
Başarılı
Oynanış açısından 2 ve 3 ün alakası yok.Tabii ki oynanır. Özellikle 2-3 oynanış açısından benziyor. Hikayeleri de çok güzel. Direkt 3'ten başlamanı önermem. Kitap serisindeki sıralamaya hemen hemen uygun ilerliyor oyun zaten.