Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KADO38

Yetkin
Yer
KAYSERİ
Silah arkadaşları Skellige görevinde Cerys'e delilik bilmecesini çözmesinde yardımcı ol görevi ve Hjalmar'a undvik devini öldürmek için çıktığı keşif gezisinde yardımcı ol görevleri haritada görünmüyor. Sanırım bir yan görev yapmak gerekmiş. Ben onu yapmadım şimdi ne yapmalıyım? Silah arkadaşlarından tek bu görev kaldı çünkü.

Çözüm
Hocam dediğim gibi ayı saldırısı görevi.
Bu görev her ikisine de yardım ettikten sonra açılıyor. Yen ile geldiğimizde hiçbir olay yaşanmıyor. Maskeyi alıyoruz sadece.

Yüksek ihtimalle Silah Arkadaşları görevi haritada gözükmüyor. Bu görev için hem Cerys'e hem de Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sonrasında Kral/Kraliçe seçme töreninde sıkıntı çıkıyor ve senin Cerys'e veya Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sadece birine edebilirsin, önerim Cerys. Sonrasında da görev tamamlanınca Kral/Kraliçe seçimi için son bir tören düzenleniyor ve oraya gitmen gerekiyor. Bu sayede bu görevleri tamamlamış oluyorsun. Silah arkadaşları görevinin konumu da kalenin içinde oluyor.
Hjalmar ve Cerys'e yardım edeceğin görevler Sisler Adası'na gittikten sonra kayboluyor.

Onları savaşa çağırabilmek için Crach yardımını istediğinde yardım etmen lazımdı.

Bu iki görev (Musallat ve Undvik Lordu) gözükmüyorsa adaya gittiğin içindir.

Silah arkadaşları görevleri de Sisler Adası'yla beraber kayboluyormuş, bu da daha adaya gitmemişsin demek. Cerys ve Hjalmar'a görevlerinde yardım ettin mi? Ona göre devamını söyleyeceğim.

Son düzenleme:
Sanırım bir yan görev yapmak gerekmiş. Ben onu yapmadım şimdi ne yapmalıyım? Silah arkadaşlarından tek bu görev kaldı çünkü.

Hocam Yen ile Skelige'ye ilk geldiğiniz zaman ayı saldırısı oluyor. O görevde Hjalmar veya Cerys arasında bir seçim yapmanız lazım.

Görevi başlatmak için:

Hjalmar görevi için Yen ile konakladığınız yere gitmeniz lazım. Ondan sonra insanları dinleyip diyalog kuracaksınız.

Cerys'in görevini yapmak için Cerys'in yanına gidip diyalog kurmanız lazım.

hjalmar ve Cerys'e yardım edeceğin görevler sisler adası'na gittikten sonra kayboluyor.

Onları savaşa çağırabilmek için crach yardımını istediğinde yardım etmen lazımdı.

Bu iki görev (musallat ve undvik lordu) gözükmüyorsa adaya gittiğin içindir.

Silah arkadaşları görevleri de sisler adası'yla beraber kayboluyormuş, bu da daha adaya gitmemişsin demek. Cerys ve Hjalmar'a görevlerinde yardım ettin mi? Ona göre devamını söyleyeceğim.

Şu anda undvik lordu görevini yapmaya çalışıyorum. Sonra kral seçimiyle alakalı bir şey olacak sanırım diyalogda öyle geçti.

@KADO38 Haritada görünüyor yani? Skellige'ye gitmediğiniz için mi gözükmüyormuş? Ayrıca evet, o görev biraz uzun. Daha devamı var.
Hocam dediğim gibi ayı saldırısı görevi.

Silah arkadaşları Skellige görevinde Cerys'e delilik bilmecesini çözmesinde yardımcı ol görevi ve Hjalmar'a undvik devini öldürmek için çıktığı keşif gezisinde yardımcı ol görevleri haritada görünmüyor. Sanırım bir yan görev yapmak gerekmiş. Ben onu yapmadım şimdi ne yapmalıyım? Silah arkadaşlarından tek bu görev kaldı çünkü.
Hocam attığım videoya bi' göz atın. Büyük ihtimalle dediğiniz görev videoda attığım görev.