Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KADO38

Yetkin
Yer
KAYSERİ
Silah arkadaşları Skellige görevinde Cerys'e delilik bilmecesini çözmesinde yardımcı ol görevi ve Hjalmar'a undvik devini öldürmek için çıktığı keşif gezisinde yardımcı ol görevleri haritada görünmüyor. Sanırım bir yan görev yapmak gerekmiş. Ben onu yapmadım şimdi ne yapmalıyım? Silah arkadaşlarından tek bu görev kaldı çünkü.

Çözüm
Hocam dediğim gibi ayı saldırısı görevi.
Bu görev her ikisine de yardım ettikten sonra açılıyor. Yen ile geldiğimizde hiçbir olay yaşanmıyor. Maskeyi alıyoruz sadece.

Yüksek ihtimalle Silah Arkadaşları görevi haritada gözükmüyor. Bu görev için hem Cerys'e hem de Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sonrasında Kral/Kraliçe seçme töreninde sıkıntı çıkıyor ve senin Cerys'e veya Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sadece birine edebilirsin, önerim Cerys. Sonrasında da görev tamamlanınca Kral/Kraliçe seçimi için son bir tören düzenleniyor ve oraya gitmen gerekiyor. Bu sayede bu görevleri tamamlamış oluyorsun. Silah arkadaşları görevinin konumu da kalenin içinde oluyor.
Hocam dediğim gibi ayı saldırısı görevi.
Bu görev her ikisine de yardım ettikten sonra açılıyor. Yen ile geldiğimizde hiçbir olay yaşanmıyor. Maskeyi alıyoruz sadece.

Yüksek ihtimalle Silah Arkadaşları görevi haritada gözükmüyor. Bu görev için hem Cerys'e hem de Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sonrasında Kral/Kraliçe seçme töreninde sıkıntı çıkıyor ve senin Cerys'e veya Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sadece birine edebilirsin, önerim Cerys. Sonrasında da görev tamamlanınca Kral/Kraliçe seçimi için son bir tören düzenleniyor ve oraya gitmen gerekiyor. Bu sayede bu görevleri tamamlamış oluyorsun. Silah arkadaşları görevinin konumu da kalenin içinde oluyor.

Çözüm
Şu anda Undvik Lordu görevini yapmaya çalışıyorum. Sonra kral seçimiyle alakalı bir şey olacak sanırım diyalogda öyle geçti.
Undvik Lordu ve Musallat bitince sarayda bir kutlama olacak. Sonrasındaki olaylar silsilesiyle beraber silah arkadaşları görevini de tamamlayabileceksin.

Undvik Lordu oyunun tasarlanan ilk görevi olduğu için bir tık daha uzun bir görev ama Musallat o kadar sürmeyecektir. Yapmadıysan Musallat'ın olduğu adadaki kontrat da fena değil, bakabilirsin.

Son düzenleme: