Silah arkadaşları Skellige görevinde Cerys'e delilik bilmecesini çözmesinde yardımcı ol görevi ve Hjalmar'a undvik devini öldürmek için çıktığı keşif gezisinde yardımcı ol görevleri haritada görünmüyor. Sanırım bir yan görev yapmak gerekmiş. Ben onu yapmadım şimdi ne yapmalıyım? Silah arkadaşlarından tek bu görev kaldı çünkü.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu görev her ikisine de yardım ettikten sonra açılıyor. Yen ile geldiğimizde hiçbir olay yaşanmıyor. Maskeyi alıyoruz sadece.
Yüksek ihtimalle Silah Arkadaşları görevi haritada gözükmüyor. Bu görev için hem Cerys'e hem de Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sonrasında Kral/Kraliçe seçme töreninde sıkıntı çıkıyor ve senin Cerys'e veya Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sadece birine edebilirsin, önerim Cerys. Sonrasında da görev tamamlanınca Kral/Kraliçe seçimi için son bir tören düzenleniyor ve oraya gitmen gerekiyor. Bu sayede bu görevleri tamamlamış oluyorsun. Silah arkadaşları görevinin konumu da kalenin içinde oluyor.
Bu görev her ikisine de yardım ettikten sonra açılıyor. Yen ile geldiğimizde hiçbir olay yaşanmıyor. Maskeyi alıyoruz sadece.
Yüksek ihtimalle Silah Arkadaşları görevi haritada gözükmüyor. Bu görev için hem Cerys'e hem de Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sonrasında Kral/Kraliçe seçme töreninde sıkıntı çıkıyor ve senin Cerys'e veya Hjalmar'a yardım etmen gerekiyor. Sadece birine edebilirsin, önerim Cerys. Sonrasında da görev tamamlanınca Kral/Kraliçe seçimi için son bir tören düzenleniyor ve oraya gitmen gerekiyor. Bu sayede bu görevleri tamamlamış oluyorsun. Silah arkadaşları görevinin konumu da kalenin içinde oluyor.
Undvik Lordu ve Musallat bitince sarayda bir kutlama olacak. Sonrasındaki olaylar silsilesiyle beraber silah arkadaşları görevini de tamamlayabileceksin.Şu anda Undvik Lordu görevini yapmaya çalışıyorum. Sonra kral seçimiyle alakalı bir şey olacak sanırım diyalogda öyle geçti.
Undvik Lordu oyunun tasarlanan ilk görevi olduğu için bir tık daha uzun bir görev ama Musallat o kadar sürmeyecektir. Yapmadıysan Musallat'ın olduğu adadaki kontrat da fena değil, bakabilirsin.
Geraltın kılıcı
Üstün
Musallat yan görevi sayesinde hjalmar a yardımcı oldum cerys e de şu an oluyorum.
Musallat görevi Cerys ile olmuyor muydu?
Önce bir adada canavar kestim sonra o görev başladı.
@Geraltın kılıcı @67 @Kedicik sanırım Skellige için en hayrlısı olan cerys hükümdar oldu yardımlarınız için teşekkürler.
Çözüm: Undvik lordu görevi sonrası musallat görevini yapınca görevi tamamlayabildim.
Son düzenleme:
Geraltın kılıcı
Üstün
Önce bir adada canavar kestim sonra o görev başladı.
@Geraltın kılıcı @67 @Kedicik sanırım Skellige için en hayrlısı olan cerys hükümdar oldu yardımlarınız için teşekkürler.
Çözüm: Undvik lordu görevi sonrası musallat görevini yapınca görevi tamamlayabildim.
Hjalmar kral oldu! Yav Cerys'de dev kesmiyoruz.
İkisini de yaptım hem devi kestim hem de bilmeceyi çözdüm sonuç olarak cerys kraliçe oldu.
Geraltın kılıcı
Üstün
Olmadı. Ayı görevinde yardım ettiğin kişiye bağlı olarak kral seçiliyor.İkisini de yaptım hem devi kestim hem de bilmeceyi çözdüm sonuç olarak cerys kraliçe oldu.
Olmadı. Ayı görevinde yardım ettiğin kişiye bağlı olarak kral seçiliyor.
Evet orada Cerys'e yardım ettim dev görevi hjalmar ile tanıştığımız bölümdü.