Hayır, kitapları okumadım. Başlığı okuduğundan emin misin? Witcher değil, Witcher 3 yazıyo.
Bu karakterlerin arka hikayeleri falan yok mu? Bu karakterlerin neden bu tarz davrandıklarını kitaplara bakmadan nasıl bileceğiz? Yen'in 3. oyunda bu kadar asabi olmasının ana sebepleri 1. ve 2. oyunlarda Geralt bilinçsiz haldeyken Triss'in Geralt'tan yararlanmasıdır ve Cirilla kayıp olduğu için ekstra ekstra stresli olmasıdır. Ayrıca Geralt öleceği zaman Yen kalabalığın önüne atlayıp onu iyileştirmeye çalışmış ancak kendiside yaralı olduğu için baygın kalmıştır. Yen ve Geralt'ı da Cirilla kurtarmıştır. Çocuk annesine çekmiş be!

Bu karakterlerin arka hikayeleri falan yok mu? Bu karakterlerin neden bu tarz davrandıklarını kitaplara bakmadan nasıl bileceğiz? Yen'in 3. oyunda bu kadar asabi olmasının ana sebepleri 1. ve 2. oyunlarda Geralt bilinçsiz haldeyken Triss'in Geralt'tan yararlanmasıdır ve Cirilla kayıp olduğu için ekstra ekstra stresli olmasıdır.
Ama bu Yennefer'ın, Geralt'a köle gibi davrandığını değiştirmez. Triss 2. oyunda ağır satış koyuyo, doğru. 1. oyunda hiç haz etmem zaten. Yennefer'ın bi prototipi gibi ilk oyunda. Ama ben Triss'in Geralt'a olan sevgisini görebiliyorum. Haddini biliyo. Novigrad'daki ilk görevde zaten hafıza kaybı sırasına yararlandığını da söylüyo. Açık sözlü, yalan söylemeyen biri. Yen'in aksine bencil de değil. Yen'i cidden sevmiyorum. Güvenebileceğin bir müttefikten fazlası değil.

Ama bu Yennefer'ın, Geralt'a köle gibi davrandığını değiştirmez. Triss 2. oyunda ağır satış koyuyor, doğru. 1. oyunda hiç haz etmem zaten. Yennefer'ın bir prototipi gibi ilk oyunda. Ama ben Triss'in Geralt'a olan sevgisini görebiliyorum. Haddini biliyor. Novigrad'daki ilk görevde zaten hafıza kaybı sırasına yararlandığını da söylüyor. Açık sözlü, yalan söylemeyen biri. Yen'in aksine bencil de değil. Yen'i cidden sevmiyorum. Güvenebileceğin bir müttefikten fazlası değil.

Triss, Geralt öğrendiği için söylüyor. Ayrıca Triss sevgisi kötü niyetinde gizli. En yakın arkadaşının sevgilisine yürür müsün? Adam olan yapmaz. Bak Yen'e yapmış mı? Hayır. Ama Triss'e bakıyoruz, tam bir Witcher 3'te ki Passiflora'da satılan Elf gibi. Yen'in siniri arkadaşına olmasına rağmen onu kırmamak için acısını Geralt'tan çıkartıyor. Ve hatta "Son Dilek" görevinde Geralt'ın sevgililiğini sorguladığı için gidip bir Cin'e yapılan büyüyü çözdürüyor. Eğer Geralt Yen'e yardım ederse Yen kıskançlığını biraz aşmış oluyor ve BoW DLC'sinde tamamen samimi bir şekilde rol alıyor. Eğer Yen'e "seni sevmiyorum" derseniz biraz trip atıyor ve hüzünlü bir biçimde kızını aramaya devam ediyor. Triss ise "Novigrad'da büyücülere yardımcı olacağım" diyerek yola çıkmasına rağmen insanları satmaktan geri durmuyor. Yen bir yoldaşını çok çok önemli bir durum olmadığı takdirde asla satmazken Triss en kçük hatada ölüme sürekler.

Evet arkadaşlar, bu harika hatunların hangisinin tarafında olmak isterdiniz? Ben Shani için kurşun atar kurşun yerim lan!
"Yannefer" ne? Yani, ateş gibi farkındayız ama "Yan" pke olmamış.

Triss, Geralt öğrendiği için söylüyor. Ayrıca Triss sevgisi kötü niyetinde gizli. En yakın arkadaşının sevgilisine yürür müsün? Adam olan yapmaz. Bak Yen'e yapmış mı? Hayır. Ama Triss'e bakıyoruz, tam bir Witcher 3'te ki Passiflora'da satılan Elf gibi. Yen'in siniri arkadaşına olmasına rağmen onu kırmamak için acısını Geralt'tan çıkartıyor. Ve hatta "Son Dilek" görevinde Geralt'ın sevgililiğini sorguladığı için gidip bir Cin'e yapılan büyüyü çözdürüyor. Eğer Geralt Yen'e yardım ederse Yen kıskançlığını biraz aşmış oluyor ve BoW DLC'sinde tamamen samimi bir şekilde rol alıyor. Eğer Yen'e "seni sevmiyorum" derseniz biraz trip atıyor ve hüzünlü bir biçimde kızını aramaya devam ediyor. Triss ise "Novigrad'da büyücülere yardımcı olacağım" diyerek yola çıkmasına rağmen insanları satmaktan geri durmuyor. Yen bir yoldaşını çok çok önemli bir durum olmadığı takdirde asla satmazken Triss en kçük hatada ölüme sürekler.
Kısaca, Yennefer Türk hanımıyken, Triss Rus ruletidir.