Witcher 4'te Ciri ile oynamak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence isabetli olmuş. Ben kendi karakterimi yaratmayı pek sevmiyorum çünkü kendi karakterimi yarattığımda hikayeyi benim şekillendirmem lazım ama Aksiyon-RPG türlerinde "farklı son derinliği" az oluyor. Yani seçimlerimin etkisinin az olması benim seçimlerimi değersiz hissettirip aldığım keyfi azaltabiliyor.

Witcher iksirlerini içebilmek için Witcher olmak gerekiyor. Zaten gözleri de Witcher gözü olmuş, böyle değildi üçüncü oyunda. Her saçmalığa kadim kan deyip geçmek saçma geliyor bana.
Witcher iksirlerini içmek için Witcher olmak gerekmiyor. Kitaplarda Ciri'nin iksir içtiği bölümler var. Ayrıca
3. oyunun sonunda Ciri'yi Witcher yaparsan Toussaint'a gelip maceralarını anlatırken iksir içtiğinden de bahsediyor.

İfadeler: xrs
Witcher iksirlerini içmek için Witcher olmak gerekmiyor. Kitaplarda Ciri'nin iksir içtiği bölümler var.
Her iksir için geçerli değil bu, bir de Ciri'ciğimiz trailer'da kedi gözlü. %100 Witcher yani.

Her iksir için geçerli değil bu, bir de Ciri'ciğimiz trailer'da kedi gözlü. %100 Witcher yani.
Tabii ki her iksir için geçerli değil. Ama çok keskin bir kısıtlama getirmişsin onun için dedim. Oyunun prologue kısmında her şeyi detaylıca işleyip bağlarlarsa sorun olmaz bence.

Tabii ki her iksir için geçerli değil. Ama çok keskin bir kısıtlama getirmişsin onun için dedim. Oyunun prologue kısmında her şeyi detaylıca işleyip bağlarlarsa sorun olmaz bence.
O konu hakkında yorum yapan ben değildim hocam, karıştırdınız. Sadece araya girip belirteyim dedim Ciri'nin Witcher olduğunu. Gözler asla yalan söylemez

O konu hakkında yorum yapan ben değildim hocam, karıştırdınız. Sadece araya girip belirteyim dedim Ciri'nin Witcher olduğunu. Gözler asla yalan söylemez
Aa pardon hiç bakmadım kim yazmış diye valla.

Dediğim gibi, ne teknik açıdan ne de hikaye anlatımı açısından kılçıksız bir oyun sunmaya çalışacaklardır. Cyberpunk'ta iyi tokat yediler.

Oyunları geçiyorum kitaplarda bile kadınların witcher olduğu/olabildiği gözükmemiş olması.
Ciri istisna. Witcher okulunda egitilmis, witcherlarla buyumus kadim kanin cocugu.
Bir insanın Ot sınavı için çocuk olması gerekmesi.
Ot sinavina girmesine gerek yok zaten canavar bicecek kadar yetenekli ve guclu.
kadın ana karakter oynamak istemeyecek benim gibi bir ton kişi var.
Zannetmiyorum. Bence cogunluk umursamayacaktir. Erkekler zaten RPG oyunlarinda kadin ana karakter olusturmayi seviyor gordugum kadariyla.
new saga olacak diye geveleyip elime Ciri verirsen senin yapacağın işi seveyim.
Belliydi aslinda. 2 yil once yayinladiklari teaser gorselindeki kedi madalyonundan direkt Ciri olacagini tahmin etmistim.

Keşke Witcher 3'ün de ana karakteri Ciri olsaydı. Ben kadın karakterlerle oynamayı daha çok seviyorum.

Yani neden olmasın? Ben genel olarak kadın karakterle oynamayı daha çok seviyorum bile diyebilirim. Ortaya ne çıkaracaklar diye sadece bekleyip göreceğiz. Witcher 4 için tek temennim oyunu doğru düzgün tamamlamadan sunmak gibi saçmalıklar yapmamaları.

Gelelim benim konuya genel tavrıma. Ben genel olarak öyle oyunlara yükselmem, bir oyun çıksın mağazasından saati saatine satın alayım diye kafa yormam. En az 1-2 saatini yayıncılardan falan biraz izleyip öyle karar veririm. Bir oyun benim random bir yayıncının Stream'inden izleyip karar verdiğim o aşamaya gelene kadar yaşanan tüm süreçler benim açımdan biraz hava cıva kalıyor.

Neden olmasın? Karizmatik karakter. Geralt gibi güzel işlenecekse tuvalet terliği ile bile oynarım.

Cirinin içindeki güç witcerlarla aynı yaşta denebilir, kadim kan olduğundan çoğu witcherdan bile güçlü olabilir. Büyüyü tam olarak kullanmaması gerekiyor aslında çünkü kitapta olan evrende hem witcher hem büyü arasında aşırı gitgelli bir durumu var. Bu gitgeller yüzünden baya tahribat oluşturuyor. Kurun evi bölümünde ciri evi altüst ediyor diye hatırlıyorum. Denge kurmak isterlerse zaten hem witcher hem büyücü olacaksa bu ikisi birlikte olamıyor zaten. Birlikte olmaya çalışınca dünya sarsıntılarla felaketler boğuluyor. Ciri ikisinden birisini seçmek zorun kalabilir ki zaten ciri witcher olmak için elinden geleni aşırı şekilde yapıyordu. Oyunda büyü gücü aşırı olmayan ama gözü dönmüş witcher olarak bekliyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…