Tamamen ön yargı. Başarılı kadın anakarakterlerde var. Ve Ciri bu konuda kesinlikle sırıtmayacak bir kişi. Doğru, cesur ve havalı bir şekilde işlenmişse gayet de oynanabilirliği var demektir. Lore'u hafiften bahane ediyormuşsunuz gibi geldi ama uzatmayacağım.

Witcher iksirlerini içmek için Witcher olmak gerekmiyor.
Witcher iksirlerini içmek için Witcher olmalısın yoksa sonucu ölüme kadar gider diye biliyorum. Hatta oyunun yüklenme ekranındaki bilgi kısımlarında bile bu tarz bir bilgi yazıyordu. Zaten Geralt gibi bir ayı bile içerken zorlanıyor.
Ot sinavina girmesine gerek yok zaten canavar bicecek kadar yetenekli ve guclu.
Kedi gözü sadece Trial of the Grasses'ta elde ediliyor.
Ciri istisna. Witcher okulunda egitilmis, witcherlarla buyumus kadim kanin cocugu.
İstisnalık tek durumu kadim kana sahip olması.
Tamamen ön yargı. Başarılı kadın anakarakterlerde var. Ve Ciri bu konuda kesinlikle sırıtmayacak bir kişi. Doğru, cesur ve havalı bir şekilde işlenmişse gayet de oynanabilirliği var demektir. Lore'u hafiften bahane ediyormuşsunuz gibi geldi ama uzatmayacağım.
Kadın ana karakter istemiyorum ve zaten lore'a uymuyor. Zaten genel Witcher evreninde kadınlar büyücü, erkekler Witcher olur. En güçlü büyücüler her zaman kadınlar olmuştur. "Doğru, cesur ve havalı bir şekilde işlenmişse gayet de oynanabilirliği var" bundan ne çıkartmalıyım bilmiyorum sönük bir karakter bekleyen yok zaten.

Yazarken aklıma gelmemiş fakat hemfikir olduğumuz bir konudur bence kadınların büyü kısmında daha yoğun olduğu. 😬
Şahsen evrende böyle bir ayrım olduğunu düşünmüyorum, sadece hikayenin gereksinimleri yüzünden biraz daha öne çıkmış gibi sorceress'lar. Vilgefortz, Alzur gibi inanılmaz güçlü erkek büyücüler var sonuçta. Bu ikilinin evrende yenemeyeceği kadın büyücüler var mıdır bilmem, sanırsam yok.

Kedi gözü sadece Trial of the Grasses'ta elde ediliyor.
Kedi gözü olmasına gerek var mı? Geralt’ın kader çocuğu. Kurt okulunda witcherlar tarafından eğitilmiş birisi. Witcher olmayı devlette memurluk olarak düşünüyorsun, problem burada :rofl:

Alaylı witcher gibi düşün. Witcher gibi düşünuyor, witcher gibi bilgili, witcher gibi yetenekli. Al sana witcher.

Kaldı ki… Witcher olmasına bile gerek yok. Witcher evreninde geçen, canavar öldüren bir abla da olabilir.

En güçlü büyücüler her zaman kadınlar olmuştur.
O sirada Vilgefortz'un sana attigi bakis:
1735166160438.webp

Son düzenleme: