7 kitaplık evrenin 7 kitabını da okumazsanız böyle düşünmeniz normal hocam. Eğer okurum diyorsanız 7 kitabı okuyup oynayın.Evet karakter zayıf geliyor. Banane Siri'den abicim. Tanımıyorum bile kızı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Sorun hile yapmadanda oyunun zaten sadece hikayeymiş gibi hissettirmesi. Tüm karakterleri kesmek en azından şimdiye kadar aynı hissettirdi. Vur kaç vur yine kaç. Ama bunu yaparken o kadar ölü hissettiriyorki.Siz hikayeyi de bilmiyorsunuz o yüzden daha da sıkıcı gelecektir ama oynadıkça açılıyor oyun. Hile lüksü de var ama oyunun başında kullanınca sadece hikaye takipten ibaret olur oyun yani o da keyfini kaçırabilir. İnternetten bazı özel kılıçların yerlerine bakabilirsiniz. Oyunun başlarında yardımcı oluyor, devamında da rünleri, yetenekleri doğru kombin edip bir tarz oluşturabilirsiniz daha da saracaktır. Genellikle böyle sıkıcı başlayıp sonunda da "tam açılıyordu oyun bitti" gibi olup keşke devam etseydiniz diyebiliyorsunuz.![]()
Saçma olduğunu düşünüyorum. Oyunu neden yaptılar o zaman? 1-2-3 oyna öyle gel desen mantıklı. Ama kitap olmadan oyunlar çöp olacaksa çok mantıksız7 kitaplık evrenin 7 kitabını da okumazsanız böyle düşünmeniz normal hocam. Eğer okurum diyorsanız 7 kitabı okuyup oynayın.
Oyunlar çöp olmuyor ama hikaye etkileyiciliğinden çok kaybediyor. Kitaplar okunmadan herhangi bir hikayedir Witcher bence. Kitaplarla efsane olur. Oyunlar kitabın devamını anlatıyor.Saçma olduğunu düşünüyorum. Oyunu neden yaptılar o zaman? 1-2-3 oyna öyle gel desen mantıklı. Ama kitap olmadan oyunlar çöp olacaksa çok mantıksız
Oyunu zorlaştırabilirsiniz ama o zaman da ilerlemesi daha sıkıcı gelebilir. Vur kaç olayı genel olarak dövüş kuralı gibi bir şey.Sorun hile yapmadanda oyunun zaten sadece hikayeymiş gibi hissettirmesi. Tüm karakterleri kesmek en azından şimdiye kadar aynı hissettirdi. Vur kaç vur yine kaç. Ama bunu yaparken o kadar ölü hissettiriyorki.
Not: Yetenekler ve rünlerle ilgili teknik olarak daha fazla bilgi yazmak isterdim de oynayalı çok olduğu için açıkçası eskisi gibi detaylıca hatırlamıyorum maalesef.
Saçma olduğunu düşünüyorum. Oyunu neden yaptılar o zaman? 1-2-3 oyna öyle gel desen mantıklı. Ama kitap olmadan oyunlar çöp olacaksa çok mantıksız.
Oyunlar kitapları temel alıyor, örneğin yüzüklerin efendisini çat diye kralın dönüşünden başlayamazsınız, mantık hatası yok.
- Makaleler
- 2
Kitap serisini okumamışsınız ve 1 ile 2. oyunları oynamadan direkt 3. oyuna başlıyorsunuz, ee ne anlamı kaldı? Oyundan hiç zevk alamazsınız, hatta hikayeyi de anlayamazsınız. Kitap okuma alışkanlığınız yoksa bile, en azından oyuna 1’den başlayın ve seriyi sırasıyla oynayıp 3’e kadar gelin.
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Sen direkt olarak oyundan ve hikayesinden hoşlanmamışsın.
Dolayısıyla da eski oyunların hikayesini öğrenmek istememiş, zorla devam etmişsin. Kitapları okumana falan gerek yok, okusan tabii ki harika olur ama Witcher'ın oyun evrenini ilk 3 oyunu oynayarak gayet anlayabilirsin.
Sevmemişsin oyunu, sal.
Dolayısıyla da eski oyunların hikayesini öğrenmek istememiş, zorla devam etmişsin. Kitapları okumana falan gerek yok, okusan tabii ki harika olur ama Witcher'ın oyun evrenini ilk 3 oyunu oynayarak gayet anlayabilirsin.
Sevmemişsin oyunu, sal.
@Theafricanus millete bıçak saplayım kafasında bir oyun arıyorsan Assassin's Creed Unity öneririm. Witcher 1'in ara sahnelerinin derlenip film gibi yapıldığı bir video izlemiştim, 2. oyunu oynamıştım ve 3'e girmiştim. Hikaye sarsa bile oynanış çok sarmamıştı karakter geliştir veya tek vuruşta öl mantığını hiç sevmem, oyun içi komut konsolunu açtım en güçlü silah ve zırhları çektim o şekilde bitirdim.