Bugünün gizemli oyunu Wizard of Legend oldu. Buradan kalıcı olarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz:
Yarın saat 19.00'a kadar süresi var.
Yarın saat 19.00'a kadar süresi var.
Ortada tam bir liste yok ancak bir gün önceden falan sonraki gün verilecek oyun sızdırılıyor. Bu da sızdırılmıştı.Paylaşım için teşekkür ederiz. Geçen sene verilecek tüm oyunlar önceden sızdırılmıştı ve bire bir tutmuştu. Bu sene de öyle bir sızdırma oldu mu?
Yav yok AC mirrage yok Mafia 2 yok bu sefer RDR verirler, Witcher verirler dediler şimdi sevinemiyorum oyuna. Neyse finalde sağlam bir AAA verirler inşallah. Öncesinde bir tane de NFS verirlerse güzel olur.
Onu deme işte ya. Daha yeni 14 dolar verdim.
Hocam keşke vermeseydiniz, kinguin gibi sitelerde 6 dolara bulunabiliyor o oyunun steam keyi.
Gta Trilogy verebilir diyorlar. Aslında Witcher 3 de verebilirler diye düşünüyorum kaç senelik oyun ve şu an verdiği oyunlardan filan ucuz oluyor sanırım.Kral vereceği maksimum oyun Mafia'ya da A Plague Tale 2. oyunu. Belki Ghostrunner 2'de olabilir.
GTA Trilogy verebilir diyorlar. Aslında Witcher 3 de verebilirler diye düşünüyorum kaç senelik oyun ve şu an verdiği oyunlardan filan ucuz oluyor sanırım.